PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg

PUR' MAKE-UP

Ontwerp zonder titel (5).jpg

 Avond- of feestmake-up

Een speciale gelegenheid of een feestje? Dat vraagt om aangepaste make-up! Bij Pur'elle kan je terecht voor elke make-up. Kies voor een zachte make-up met nudetinten, of een zeer uitgesproken party make-up met smokey eyes! De keuze is volledig aan jou!

Wij werken met het hypoallergene en minerale make-upmerk Mii Cosmetics. Alle gebruikte producten kunnen ook bij ons worden aangekocht.

Bruidsmake-up

Jij gaat trouwen! Alvast een dikke proficiat! Uiteraard hoort jouw bruidsmake-up bij de perfecte look op deze speciale dag!

Je make-up moet weergeven wie je zelf bent, je moet je er goed in voelen, én moet je laten stralen. Kom zeker langs bij Pur'elle voor een proefmake-up, zo kunnen we bespreken hoe wij jou kunnen helpen.

Persoonlijk make-upadvies

Wij voorzien jou graag van persoonlijk make-upadvies, maw make-upadvies op maat.

De mogelijkheden zijn talloos: Vraag je je af welke kleur lipstick het best past bij jouw outfit? Hoe maak je nu de perfecte smokey eye? Welke is de geschikte foundation voor jou?

Ook een volledige persoonlijke make-up is mogelijk: We bekijken dan van primer tot lippenstift welke producten het best passen bij jou, én leren je tevens hoe je je make-up zelf dient aan te brengen.

We voorzien een aangepast hapje en drankje en maken er een gezellig moment van! Dit kan uiteraard ook met enkele mensen samen, bijvoorbeeld met de mama, met enkele vriendinnen, voor een vrijgezelle, ...

Pur'elle organiseert ook op regelmatige basis workshops. Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

Prijzen
Avond- of feestmake-up
Bruidsmake-up (incl proefmake-up)
Persoonlijk make-up advies
40
60
45
White Grass

Maak een afspraak

Geen idee wat jij juist nodig hebt?

Contacteer ons dan zeker voor

een gratis adviesgesprek via 0494 58 65 50.