top of page
Pur'elle-4.jpg

OVER LIEN

Welkom bij Pur'elle Huidinstituut

Pur'elle-63.jpg

Ik ben Lien en met Pur’elle is het mijn missie is om samen met jou stap voor stap te werken naar een mooie en gezonde huid. In mijn huidinstituut krijg je de kans om even tot jezelf te komen. Wanneer je weer naar huis gaat, kan jij als mama vol liefde en zelfvertrouwen in het leven staan.

Zelf ben ik gelukkig getrouwd met David. Samen hebben we 2 lieve dochtertjes, Lily en Leni, waar je me ongetwijfeld vaak over zal horen vertellen!

Voor ik begon met de huidverbeterende behandelingen van vandaag, was ik schoonheidsspecialiste. Ik besloot een opleiding te volgen, omdat ik zelf vroeger een nagelbijter was. Toen ik voor het eerst gelnagels ontdekte, wist ik dat mijn passie in de beauty sector lag. 

 

En toen kwam er een klein beestje roet in het eten gooien. De combinatie van de pandemie en een burn-out zetten me even met mijn rug tegen de muur. Ik besefte dat ik mijn zaak voor mijn gezin had gezet en dat er iets moest veranderen.


Begin 2021 volgde ik een opleiding tot Skin Expert. Dankzij deze opleiding kan ik jouw huid nog beter analyseren en kan ik je helpen met het verbeteren van je huid, zowel vanbinnen als vanbuiten. Ik mag mezelf daarom nu een echte Skin Expert noemen!

 

Ik heb na deze opleiding nog verschillende cursussen en bijscholingen gevolgd om me verder te specialiseren in het verbeteren van jouw huid. Daarom kunnen we bij Pur’elle Huidinstituut net een stapje verder met het verzorgen en verbeteren van jouw huid


Als je bij Pur’elle langskomt, zorg ik ervoor dat je volop kunt genieten van ieder moment. Ik vind het belangrijk dat jij je goed en welkom voelt bij mij en dat je met een verzorgde huid én een prettig gevoel de deur uit loopt. Ik ben pas tevreden als jij dat bent en neem daarom graag uitgebreid de tijd voor al mijn klanten. Mijn doel is om jouw huidproblemen aan te pakken op een ontspannende manier. 

 

Stap voor stap werken we samen aan jouw gezonde en mooie huid. Bovendien krijg je advies op maat voor de juiste en toch gebruiksvriendelijke huidproducten die niet veel tijd vragen in je drukke mama leven. Zo behoud je je gezonde uitstraling en zelfzekere gevoel. Glowing skin, with confidence!

Zie jij het helemaal zitten om je huid te verzorgen en verbeteren op een manier die bij jou past en die je vol zelfvertrouwen in het leven laat staan? Ik sta met alle liefde voor jou klaar.

​Tot binnenkort bij Pur’elle Huidinstituut!

Liefs Lien

PS. Krijg je niet onmiddellijk antwoord als je belt of mailt, dan heb ik mijn handen waarschijnlijk even vol met mijn meisjes, want naast schoonheidsspecialiste ben ik ook nog mama van twee prinsesjes!

bottom of page