top of page
2.png

HUIDBEHANDELING

Glowboost

Een frisse en diep gereinigde huid!

Een frisse, diep gereinigde en gehydrateerde huid!

De GlowBoost is de ultieme vorm van huidvernieuwing, gecombineerd met een intensieve reiniging van de huid. Jouw huid wordt intens gevoed en gestimuleerd waar nodig.  

De jet-stream haalt vuil, overtollig talg en dode huidcellen weg, én zorgt voor diepe huidvernieuwing.

 

Een frisse, schone en glowy huid met de GlowBoost!

Pur'elle-4.jpg

Hoe werkt het?

2.png
EEN ECHTE GLOW OP JE HUID
De GlowBoost behandeling verwijdert dode huidcellen en haalt het diepe, overtollige vuil en talg uit de poriën. Tegelijkertijd worden actieve bestanddelen (een hele reeks mineralen en vitaminen) via de poriën ingebracht in de huid. Deze actieve bestanddelen richten zich specifiek op jouw huidproblemen en komen terecht in de diepere lagen van jouw huid. Daar gaan ze de nieuwe huidcellen stimuleren. Een boost voor jouw huid dus!

Zeer resultaatgericht voor een prachtig natuurlijk effect!

GlowBoost biedt de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. We pakken jouw huidproblemen aan, en zorgen tegelijkertijd voor een intense reiniging van de huid. We werken specifiek en plaatselijk op bepaalde huidproblemen, zoals bijvoorbeeld fijne lijntjes en rimpels, pigmentatie of acné. Het resultaat is een échte GLOW op je huid!

De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid. Deze behandeling kan een oplossing bieden voor veel huidproblemen:

·       Huidverjonging

·       Verminderen van rimpels en fijne lijntjes

·       Oog- en wenkbrauwlift

·       Onregelmatige huid

·       Grove poriën

·       Pigmentatie

·       Acné

De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen en pigmentvlekken worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt.

Ook acné, puistjes en onzuiverheden bestrijden we snel en effectief met de GlowBoost. Hierbij sluizen we een antibacteriële cocktail tot diep in de huid die ervoor zorgt dat we de probioni bacterie van binnenuit kunnen aanpakken.

Voordelen

  • Reinigt de huid en haalt overtollig talg en vuil uit de huid

  • Verwijdert dode huidcellen

  • Instant hydratatie van de huid

  • Vermindert fijne rimpeltjes

  • Vermindert pigmentatie en donkere kringen rond de ogen

  • Bestrijdt acné en normaliseert de vette huid

  • Een échte GLOW op je huid

DSCF1020.jpg

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Reiniging & peeling

Jet-stream

Masker & massage

 Reiniging
Peeling aangepast aan jouw huid
Neemt overtollig talg, vuil en dode huidcellen weg

Actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream

Diepere, overtollige vuil wordt uit de poriën gehaald
Huidverbeterende cocktails met mineralen en vitaminen worden ingebracht
Wordt volledig aangepast aan de noden van jouw huid

Het luxe masker verstevigt de huid en geeft haar extra zuurstof en vitamines. Dit masker combineren we evt met medische LED-therapie.
De ontspannende mini-massage geeft deze behandeling een echt wellness-gevoel.

2.png
GLOWBOOST JOUW HUID
 

Het toestel maakt het mogelijk om de huid door te dringen door gebruik te maken van de haarzakjes als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos werkzame stoffen door de huidannexen gesluisd, om via deze weg de diepere lagen van de opperhuid en de lederhuid te bereiken. De haarfijne openingen aan het uiteinde van de disposable tip maken deze infiltratie mogelijk en zijn het resultaat van het uniek design.
 

Geef je huid een échte GLOW met de GLOWBOOST behandeling!

GLOWBOOST VOOR ACNE

De weg naar een gezonde huid!

Na een GlowBoost behandeling is er geen down-time. Dat wil zeggen dat je huid niet rood zal zien en geen irritatie zal vertonen. Al na de eerste behandeling zal je een diep gereinigd effect voelen. Je huid voelt zuiver en fris aan en zal er gezonder uitzien!

Voor de beste aanpak van jouw huidproblemen en het zuiver houden van jouw huid raden we aan de GlowBoost maandelijks te laten uitvoeren. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Maandelijkse opvolging verbetert het resultaat, én houdt de huid ultra schoon.

De juiste verzorgingsproducten voor jouw huid zorgen ervoor dat het effect van de GlowBoost langer zichtbaar is. Zo zorg je thuis ook optimaal voor jouw huid.  


Geef je huid de ultieme GLOW!

DSCF1036.jpg

Glowboost your skin
Samen gaan we voor healthy, glowing skin!

PRIJS

GLOWBOOST light 98
Deze korte behandeling geeft een reinigend en kalmerend effect.

GLOWBOOST good 165
Er wordt specifiek gewerkt op de aangegeven huidproblemen, dmv van 16 boosters die kunnen gecombineerd worden. Een huidverbeterend masker en LED-therapie zorgen voor een optimaal resultaat.

GLOWBOOST better 185
POPULAIRSTE GLOWBOOST. Een huidverbeterend masker en LED-therapie zorgen voor een optimaal resultaat, terwijl de extra huidverbeterende toevoegingen jou een zijdezachte huid geven en jou nog meer laten stralen.

GLOWBOOST best 215
De ultieme GLOW! Nog meer huidstimulatie: denk maar aan dermaplaning, needling, massage, ... Je stapt naar buiten met een prachtige glow en een ultrazachte huid!

GLOWBOOST KUUR 750
5 behandelingen GLOWBOOST om de 2 à 3 weken, inclusief gratis dagcrème voor thuisgebruik

Wil jij een afspraak maken?
Boek jouw afspraak in via de online agenda. Heb je nog vragen? Bel me dan gerust even op het nummer 0494586550 of stuur een mailtje naar info@pu
relle.be.

LET YOUR SKIN GLOW

bottom of page