top of page
Pur'elle-4.jpg

CONTACT

Contact opnemen met Pur’elle Huidinstituut

Heb je een vraag over een van onze huidbehandelingen of wil je graag een afspraak maken in het huidinstituut? Contacteer mij gerust via telefoon of via e-mail. Je kan ook gemakkelijk een afspraak maken via de online agenda.

Opgelet: Maak je afspraak op tijd. Momenteel is er een wachttijd van ongeveer 2 maanden voor huidbehandelingen na de werkuren. Tijdens de werkuren kan je vrij snel een plekje bemachtigen.

Contact

Bedankt voor de inzending!

FAQ

Wat als ik te laat ben voor mijn afspraak?
Mijn tijd is waardevol en die van jou is dat ongetwijfeld ook. Ben je te laat op je afspraak, dan verlies je die tijd en is de behandeling dus korter. Zelf beloof ik ook altijd op tijd te zijn en onze afspraken te respecteren.

Kan ik mijn afspraak verplaatsen of annuleren?
Kostenloos annuleren of verplaatsen kan tot 72u op voorhand. Annulaties worden enkel aanvaard PER TELEFOON. Annulaties via sociale media of e-mail zijn niet geldig. Indien je minder dan 72u voor de afspraak annuleert of verplaatst, dan wordt de afspraak aangerekend.
Als je voor de tweede keer de afspraak annuleert of verplaatst, dan zal er een voorschot van 50% worden aangerekend voor de volgende behandeling.

Wat als ik mijn afspraak ben vergeten?
Kom je niet opdagen? Dan wordt de gemiste behandeling aangerekend. Voor de volgende behandeling zal een voorschot aangerekend worden van 50%. Alleen mits een voorschot kan de volgende behandeling bij Pur’elle gegarandeerd worden.

Wat als ik ziek ben op de dag van mijn afspraak?
Bij ziekte minder dan 72u voor de afspraak dient er een doktersbewijs bezorgd te worden. 

FAQ
bottom of page