top of page
Pur'Elle (posts) (Presentatie (169)) (3).png

LASERONTHARING

Een zijdezachte huid,
het hele jaar door

Ben jij het ook beu om steeds jouw benen, oksels of bikinilijn te scheren of waxen ? 

Laten we eerlijk zijn, er kruipt toch ontzettend veel tijd in om er in de lente- en zomermaanden constant picobello uit te zien en een zijdezachte huid te kunnen tonen.

Bovendien treden er ook vaak huidirritaties op na het scheren of waxen. 

Met laserontharing ben je in slechts enkele behandelingen volledig verlost van alle overbodige haartjes op jouw benen, oksels, bikinilijn of andere zones.

Vanaf nu kan je bij Pur'elle terecht voor verschillende laserontharingen. Deze behandeling wordt door mezelf uitgevoerd, dus je kan elke dag van de week een afspraak maken hiervoor (behalve sluitingsdagen natuurlijk). Dus geen gedoe met één bepaalde dag per maand :)

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de te behandelen zone. Meestal rekenen we 6 à 8 behandelingen per zone, met een tussentijd van 6 weken.

Littekenbeen

Hoe werkt het?

2.png

Laserontharing is het vernietigen van haarzakjes via lichtpulsen. Dit gebeurt via een laserbehandeling door opname van het licht in de pigmenten van de haarwortel. Dit proces werkt enkel tijdens de groeifase van de haren. Maar niet alle haartjes zitten tegelijkertijd in hetzelfde stadium van de groeifases. Het haar kent 3 groeifases en enkel de haartjes in de anagene fase worden definitief verwijderd. Dat is de reden dat je tussen de 6 á 8 behandelingen nodig hebt voor een optimaal resultaat.

De laserkop wordt op de te behandelen zone geplaatst. Deze is gekoeld tot -8°C, zodat je geen pijn ervaart. De energie die vrijkomt uit de laser wordt door het pigment in de haarfollikel geabsorbeerd, en die energie gaat de follikel in een fractie van een seconde vernietigen. Na een 14-tal dagen vallen de haartjes gewoon uit en komen ze nooit meer terug.

Bij Pur’elle werken we met het Diode S Ice TRI Wave toestel. Dit apparaat verwijdert alle haartypes, van zachtje pluisjes tot diepgewortelde haarzakjes. De drievoudige golflengte diode laser combineert 3 verschillende golflengten in slechts één handstuk, zodat er op verschillende dieptes in de weefsellagen gericht kan worden. Via het geïntegreerde contactkoelsysteem is de behandeling PIJNLOOS en zacht voor de huid. Het laserlicht heeft een golflengte van 810nm en dat is de ideale lengte om door het pigment van het haar opgenomen te worden.

STARTEN MET
LASERONTHARING

Laserontharing kan het hele jaar door uitgevoerd worden. 

 

Het is wel belangrijk te weten dat je de behandelde zone 4 weken niet mag blootstellen aan de zon (na de behandeling).  Een goede kwalitatieve zonnebescherming kan natuurlijk wel hulp bieden hiervoor.

 

Het absolute ideale moment om te starten met laserontharing, rekening houdend de te behandelen zone en het aantal sessies, zijn de maanden oktober, november, december, januari, februari en maart. (Uiteraard mag er zeker ook in de andere maanden gestart worden, mits een goede zonnebescherming).

HOEVEEL LASERBEHANDELINGEN
HEB IK NODIG?

Voor een definitief resultaat heb je 6 tot 8 sessies nodig. Je hebt gemiddeld 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het aantal sessies varieert per huidtype, haarsoort en haargroei. 

Reeds na de 1e lasersessie heb je al meteen een tragere haargroei.

DSCF1233_edited.jpg

Echt DEFINITIEF!

Laserontharingstoestellen zijn aan strenge voorschriften onderworpen. 

 

Het Amerikaanse FDA (Food & Drug Agency) stelt strikte normen op voor deze toestellen en geeft enkel een licentie (of toelating om het op de markt te brengen) wanneer 95% van de haartjes inderdaad verwijderd zijn.  Dit wordt dus als definitieve ontharing beschouwd.

Is het schadelijk voor de gezondheid?

"Ik heb een gevoelige huid, gaat dit niet voor extra huidirritaties zorgen?"

Laserontharing is niet schadelijk voor de gezondheid. Laserontharing is zo ontwikkeld dat dit geen huidirritaties veroorzaakt, ook niet op de gevoeligere delen van onze huid.

Voorbereiding

- 4 weken vóór de laserbehandeling mag je niet meer waxen of epileren, ENKEL nog scheren.
- Scheer 1 of 2 dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg.

- Tijdens een kuur mag je de haren niet waxen of epileren, enkel scheren!

- Gedurende 4 weken voor en na de behandeling mag de huid niet blootgesteld worden aan zonnebank.

- 2 weken voor de behandeling mag je geen zelfbruiner, bruinen zonder zon of snelbruiner meer gebruiken.

- Na de laserbehandeling mag er 2 weken niet geschoren worden. 

Op de dag van de afspraak mag er GEEN deo, make-up, body lotion, oliën, ... op de huid gebruikt worden! 

DSCF1215.jpg

Verloop van de behandeling

Alvorens we van start gaan met de eerste behandeling krijg je alle belangrijke informatie en vullen we de klantenfiche in. De zone die we gaan laseren wordt grondig nagekeken en gaan we nog bijscheren waar nodig.

Vervolgens brengen we de cooling gel aan op de zone die gelaserd moet worden. We stellen de laser in helemaal volgens jouw huid en haartype. Bij het starten van het laseren dragen we een laserbril.

We starten met laseren. De tijdsduur van het laseren is afhankelijk van de te behandelen zone. Na het laseren verwijderen we de coolingsgel en je bent good to go!

Pur'Elle (posts) (Presentatie (169)) (3).png

Silky Smooth Skin
Daar gaan we voor!

PRIJZEN

Je hebt gemiddeld 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het aantal sessies varieert per huidtype, haarsoort en haargroei.
2 zones = - 20%
3 zones = -30%

GELAAT
Wenkbrauw tussenstuk
Bovenlip
Kin
Wangen
Hals
Volledige gezicht
(excl hals)


49
49
49
69
49
145

ARMEN
Bovenarmen
Onderarmen
Volledige armen


110
110
160

BIKINI
Bikinilijn (sliprand)
Bikinilijn (gedeelte stringlijn)
Bikini volledig (incl schaamstreek)


99
119
149

BOVENLICHAAM
Oksels
Schouders
Rug volledig
Bovenrug
Onderrug
Buik vrouw
Buik man
Borst man
Tepelhof


89
145
220
120
120
99
145
145
59

BENEN
Bovenbenen
Onderbenen
Volledige benen


140
140
240

We raden steeds een kuur aan van 8 beurten. Daarna kunnen er nog losse behandelingen bij geboekt worden, indien dit nodig blijkt te zijn.

KUUR VAN 8 BEHANDELINGEN + GRATIS ZONNECREME
(De volledige kuur wordt ineens betaald bij de eerste afspraak
om recht te hebben op de gratis zonnecrème.)

Wil jij een afspraak maken?
Boek jouw afspraak in via de online agenda. Kies voor een infomoment of een infomoment inclusief de eerste behandeling. Heb je nog vragen? Bel me dan gerust even op het nummer 0494586550 of stuur een mailtje naar info@purelle.be.

BYE BYE RAZOR, HELLO LASER

bottom of page