top of page

LASERONTHARING

PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg
Purelle 2509-14_edited.jpg

Een zijdezachte huid, het hele jaar door

Ben jij het ook beu om steeds jouw benen, oksels of bikinilijn te scheren of waxen ? 

Laten we eerlijk zijn, er kruipt toch ontzettend veel tijd in om er in de lente- en zomermaanden constant picobello uit te zien en een zijdezachte huid te kunnen tonen.

Bovendien treden er ook vaak huidirritaties op na het scheren of waxen. 

Met laserontharing ben je in slechts enkele behandelingen volledig verlost van alle overbodige haartjes op jouw benen, oksels, bikinilijn of andere zones.

Vanaf nu kan je bij Pur'elle terecht voor verschillende laserontharingen. Deze behandeling wordt door mezelf uitgevoerd, dus je kan elke dag van de week een afspraak maken hiervoor (behalve sluitingsdagen natuurlijk). Dus geen gedoe met één bepaalde dag per maand :)

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de te behandelen zone. Meestal rekenen we 6 à 8 behandelingen per zone, met een tussentijd van 6 weken.

Hoe werkt het ?

Laserontharing is het vernietigen van haarzakjes via lichtpulsen. Dit gebeurt via een laserbehandeling door opname van het licht in de pigmenten van de haarwortel. Dit proces werkt enkel tijdens de groeifase van de haren. Maar niet alle haartjes zitten tegelijkertijd in hetzelfde stadium van de groeifases. Het haar kent 3 groeifases en enkel de haartjes in de anagene fase worden definitief verwijderd. Dat is de reden dat je tussen de 6 á 8 behandelingen nodig hebt voor een optimaal resultaat.

De laserkop wordt op de te behandelen zone geplaatst. Deze is gekoeld tot -8°C, zodat je geen pijn ervaart. De energie die vrijkomt uit de laser wordt door het pigment in de haarfollikel geabsorbeerd, en die energie gaat de follikel in een fractie van een seconde vernietigen. Na een 14-tal dagen vallen de haartjes gewoon uit en komen ze nooit meer terug.

Bij Pur’elle werken we met het Diode S Ice TRI Wave toestel. Dit apparaat verwijdert alle haartypes, van zachtje pluisjes tot diepgewortelde haarzakjes. De drievoudige golflengte diode laser combineert 3 verschillende golflengten in slechts één handstuk, zodat er op verschillende dieptes in de weefsellagen gericht kan worden. Via het geïntegreerde contactkoelsysteem is de behandeling PIJNLOOS en zacht voor de huid. Het laserlicht heeft een golflengte van 810nm en dat is de ideale lengte om door het pigment van het haar opgenomen te worden.

Image by Womanizer Toys

Starten met laserontharing

Laserontharing kan het hele jaar door uitgevoerd worden.

 

Het is wel belangrijk te weten dat je de behandelde zone 4 weken niet mag blootstellen aan de zon (na de behandeling).  Een goede kwalitatieve zonnebescherming kan natuurlijk wel hulp bieden hiervoor.

 

Het absolute ideale moment om te starten met laserontharing, rekening houdend de te behandelen zone en het aantal sessies, zijn de maanden oktober, november, december, januari, februari en maart. (Uiteraard mag er zeker ook in de andere maanden gestart worden, mits een goede zonnebescherming).

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?

Voor een definitief resultaat heb je 6 tot 8 sessies nodig. Je hebt gemiddeld 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het aantal sessies varieert per huidtype, haarsoort en haargroei. 

Reeds na de 1e lasersessie heb je al meteen een tragere haargroei.

Echt DEFINITIEF!

Laserontharingstoestellen zijn aan strenge voorschriften onderworpen.

 

Het Amerikaanse FDA (Food & Drug Agency) stelt strikte normen op voor deze toestellen en geeft enkel een licentie (of toelating om het op de markt te brengen) wanneer 95% van de haartjes inderdaad verwijderd zijn.

 

Dit wordt dus als definitieve ontharing beschouwd.

Ontwerp zonder titel - 2023-03-24T140825.429.png
334053428_2855247131274621_9152631800752099368_n.jpg

Diode S ICE Tri-Wave

 Ideaal voor een gevoelige huid

* Laserlicht met 810 nm golflengte
* Gekoelde kop voor een aangename laserbehandeling
* 100% veilig, snel & pijnloos.
* De Diode S Ice Tri-Wave kan lichte tot een getinte huid laseren.

Is laserontharing schadelijk voor de gezondheid ? "Ik heb een gevoelige huid, gaat dit niet voor extra huidirritaties zorgen?"

Laserontharing is niet schadelijk voor de gezondheid. Laserontharing is zo ontwikkeld dat dit geen huidirritaties veroorzaakt, ook niet op de gevoeligere delen van onze huid.

Gezondheid

Ontwerp zonder titel - 2023-03-24T140947.339.png

Is laserontharing hetzelfde als IPL?

Je bent ze vast wel al tegen gekomen, online of in de winkel, de toestellen voor thuisgebruik of IPL behandelingen. Maar is dit hetzelfde? Absoluut niet! 

 

Het verschil zit hem vooral in de techniek. Een laserbehandeling werkt specifieker en krachtiger en is ook duurder in aankoop. Een Diode laserstraal zal ook meer gericht naar beneden toe werken, naar het haarzakje en de haarwortel, terwijl een IPL-straal veel breder straalt. Daardoor kan de haarwortel nooit zo snel behandeld worden als met een Diode-laser. Een IPL-toestel zal dus ook nooit volledig permanent jouw haartjes verwijderen.

Bovendien brengen IPL-stralen schade toe aan de huid. Denk maar aan pigmentatie of bruine vlekken, brandwondes, ... Ook de gekoelde kop, wat het laseren pijnloos maakt, zit niet op een IPL-toestel.

Je zal dus nooit hetzelfde resultaat bekomen met een IPL behandeling als met een lasertoestel. 

VOORBEREIDING

- 4 weken vóór de laserbehandeling mag je niet meer waxen of epileren, ENKEL nog scheren.
- Scheer 1 of 2 dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg.

- Tijdens een kuur mag je de haren niet waxen of epileren, enkel scheren!

- Gedurende 4 weken voor en na de behandeling mag de huid niet blootgesteld worden aan zonnebank.

- 2 weken voor de behandeling mag je geen zelfbruiner, bruinen zonder zon of snelbruiner meer gebruiken.

- Na de laserbehandeling mag er 2 weken niet geschoren worden. 

Op de dag van de afspraak mag er GEEN deo, make-up, body lotion, oliën, ... op de huid gebruikt worden! 

Ontwerp zonder titel - 2023-03-24T140906.977.png

VERLOOP van de behandeling

Alvorens we van start gaan met de eerste behandeling krijg je alle belangrijke informatie en vullen we de klantenfiche in.
De zone die we gaan laseren wordt grondig nagekeken en gaan we nog bijscheren waar nodig is.

Vervolgens brengen we de cooling gel aan op de zone die gelaserd moet worden. We stellen de laser in helemaal volgens jouw huid en haartype. Bij het starten van het laseren dragen we een laserbril.

We starten met laseren. De tijdsduur van het laseren is afhankelijk van de te behandelen zone. Na het laseren verwijderen we de coolingsgel en brengen we een verzorgende crème aan.

“Silky Smooth Skin”
Daar gaan we voor!

Je hebt gemiddeld 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het aantal sessies varieert per huidtype, haarsoort en haargroei.
2 zones = - 20%
3 zones = -30%
Prijzen gelaat (per sessie)
Wenkbrauw tussenstuk
Bovenlip
Kin
Wangen
Hals
Volledige gezicht (excl hals)
39
39
39
59
39

135
Prijzen bovenlichaam (per sessie)
Oksels 
Schouders
Rug volledig
Bovenrug
Onderrug
Buik vrouw
Buik man
Borst man
Tepelhof
69
125
189
100
100
90
125
125
39
Prijzen bikini (per sessie)
Bikinilijn (sliprand)
Bikinilijn gedeelte stringlijn)
Bikini volledig
(incl schaamstreek)
79
99
129
Prijzen armen (per sessie)
Bovenarmen
Onderarmen
Volledige armen
90
90
140
Prijzen benen (per sessie)
Bovenbenen
Onderbenen
Volledige benen
120
120
220
2 zones = - 20%
3 zones = -30%
Afspraken maken?
Boek jouw afspraak in via de online agenda. Kies voor een infomoment of een infomoment inclusief de eerste behandeling. 
Heb je nog vragen? Bel me dan gerust even op het nummer 0494586550 of stuur een mailtje naar info@purelle.be.

 
Frozen Field

BYE BYE RAZOR, HELLO LASER

Maak hier jouw afspraak.

bottom of page