top of page
Pur'elle-23.jpg

Prijzen

Kom je de eerste keer langs? Boek dan de Pur’Discovery behandeling, en dan adviseren wij de juiste opvolgbehandeling voor jouw huid. Wil je toch liever een andere behandeling als start? Bel ons dan even op om te bespreken welke de passende behandeling is voor jouw huidprobleem.

Het epileren van de wenkbrauwen is steeds inbegrepen in onze gelaatsbehandelingen (behalve in de light-versie van bepaalde behandelingen).

Pur' Silence
Wens je jouw behandeling in complete rust te ondergaan? Enkel een relaxerend gevoel, een zachte geur en rustgevende muziek? Kies dan voor "Pur' Silence" als extra dienst. We beperken het praten dan tot het absolute minimum, zodat jij optimaal kan genieten.

HUIDANALYSE

We nemen de tijd om je huid met onze professionele scanner te analyseren. Hiermee komen we te weten wat de exacte noden zijn van je huid. Op die manier kunnen we je behandelingen en producten helemaal op maat afstemmen. Je geniet van een zalige Glowboost behandeling waarna jouw huid kan starten met haar herstel. Je krijgt van ons tevens een huidprogramma mee naar huis met een heleboel tips en Ideaal als KENNISMAKINGSBEHANDELING!

Pur' Discovery 120

Pur'elle-12_edited.jpg

SUPERBOOST

2.png

FACELIFT ZONDER PRIKKEN OF SNIJDEN
Overtollig talg, vuil en dode huidcellen worden uit de huid gehaald en de huid wordt diepgaand gevoed, gestimuleerd en opgepept met serums op maat.
De huid wordt verstevigd en gelift dmv elektrostimulatie. De spieren in het gelaat worden steviger en strakker en er wordt meer volume gecreëerd in het gelaat.

Superboost good 175

De ideale work-out for your skin!

Superboost better 210

De ideale work-out for your skin, in combinatie met extra ontspanning of huidverbetering.

Superboost best 245

De ultieme Superboost-GLOW! Tijdens deze high-end facial combineren we de Superboost-technologie met extreme huidverbetering en ontspanning voor een fantastisch resultaat!

Superboost kuur 750

5 behandelingen SUPERBOOST om de 2 à 3 weken, inclusief startpakket producten voor thuisgebruik twv 150 euro

GLOWBOOST

FRISSE EN DIEP GEREINIGDE HUID
Overtollig talg, vuil en dode huidcellen worden uit de huid gehaald en de huid wordt dmv hydrodermabrasie diepgaand gevoed, gestimuleerd en opgepept met serums op maat. Er wordt specifiek gewerkt op de aangegeven huidproblemen. Een huidverbeterend masker en LED-therapie zorgen voor een optimaal resultaat.

Glowboost light 98

Deze korte behandeling geeft een reinigend en kalmerend effect.

Glowboost good 165

Er wordt specifiek gewerkt op de aangegeven huidproblemen, dmv van 16 boosters die kunnen gecombineerd worden. Een huidverbeterend masker en LED-therapie zorgen voor een optimaal resultaat.

 

Glowboost better 185

POPULAIRSTE GLOWBOOST. Een huidverbeterend masker en LED-therapie zorgen voor een optimaal resultaat, terwijl de extra huidverbeterende toevoegingen jou een zijdezachte huid geven en jou nog meer laten stralen.

Glowboost best 215

De ultieme GLOW! Nog meer huidstimulatie: denk maar aan dermaplaning, needling, massage, ... Je stapt naar buiten met een prachtige glow en een ultrazachte huid!

Pur'elle-13_edited.jpg

PEELING

Huidverbeterende en diepreinigende peeling op basis van fruitzuren, retinol of tca, zonder down-time en zonder vervellen of schilferen. De keuze van peeling wordt aangepast aan de noden van jouw huid of aan het huidprobleem dat jij wil aanpakken. Onze peelings hebben een gunstig effect op pigmentatie, acné, rimpels, lijntjes, huidstructuur,...

Pur' Peel light 85

Snelle peeling voor een gladder, egaler en voller resultaat (incl epileren wenkbrauwen en luxe masker)

 

Pur' Peel good 135

Door de combinatie van een zurenbehandeling en hydratatie diep in de huid, geven we jouw huid een boost. De keuze van peeling wordt aangepast aan de noden van jouw huid of aan het huidprobleem dat jij wil aanpakken.

 

Pur' Peel better 170

In deze behandeling gaan we op extra huidverbetering werken door het toevoegen van een extra techniek zoals led-therapie, dermaplaning of needling. Hiermee gaan we ook de collageenproductie verhogen van de huid.

 

Pur’ Peel best 185

De ideale behandeling voor extreme huidverbetering! We combineren een sterke peeling met andere huidverbeterende behandelingen om de huid in 1 behandeling intens te stimuleren en een huidprobleem aan te pakken.

MICRONEEDLING

Tijdens een needling behandeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd en wordt de opname van de huidverbeterende serums gestimuleerd. De gebruikte serums worden aangepast aan de noden van de huid. De huid wordt steviger en verbetert aanzienlijk. Een masker met dezelfde ingrediënten als het gebruikte serum, gecombineerd met LED-therapie, zorgt voor een optimaal resultaat. De mini-massage geeft deze behandeling een relaxerend effect.

Pur' Needling good 135

Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd, waardoor de huid de huidverbeterende serums beter zal opnemen. We combineren een luxe masker met LED-therapie voor een optimaal resultaat. De mini- massage geeft deze behandeling een relaxerend effect.

Pur' Needling better 175

Tijdens deze behandeling gaan we nog een stapje verder. We voegen dermaplaning en de Glowboost toe, voor een nog intensiever en stralender resultaat, of een massage voor een relax-moment.

3.png

Special treatments

Pur’elle GLOW FACIAL 155

Onze signature facial maakt een combinatie van verschillende huidverbeterende, relaxerende en anti-aging technieken, om jouw huid te optimaliseren. Een combi van een relax moment én huidverbetering. De inhoud van deze behandeling wordt aangepast aan het seizoen en geeft jouw huid een echte GLOW.

Pur'elle-17.jpg

DERMAPLANING

Dermaplaning behandeling verwijdert op een zachte manier dode huidcellen en donsharen. Voor een glad en egaal resultaat, waardoor producten beter doordringen en make-up mooier oogt.

Pur' Derma good 85

Voor een glad en egaal resultaat, waardoor producten beter doordringen en make-up mooier oogt.

 

Pur' Derma better 105

Het luxe masker met LED-therapie geeft je een extra anti-aging effect. De massage laat je helemaal ontspannen!

Pur' Derma best 135

We breiden de behandeling uit met een Glowboost booster op maat of met needling, om jouw huid net dat tikkeltje meer te geven.

RELAXERENDE BEHANDELINGEN

De ideale combinatie van verzorging en relaxatie, eventueel uit te breiden met extra technieken voor een mooier resultaat. Epileren van de wenkbrauwen is steeds inbegrepen in deze behandeling.

 

Pur' Relax good 90

Een verzorgende behandeling met een ontspannende massage

 

Pur' Relax better 120

Tijdens deze relaxerende verzorging kiezen we voor huidverzorgende producten, een oogverzorging, een extra huidverbeterende techniek en heerlijke massagemomenten. Ontspanning én een glow!

 

Pur' Relax best 150

Tijdens deze relaxerende verzorging kiezen we voor huidverzorgende producten, een oogverzorging, een halsverzorging, 2 extra huidverbeterende technieken en heerlijke massagemomenten. Ontspanning, huidstimulatie én een glow!

 

Pur' Mommy-to-be 125

Zwangerschapsverzorging – relaxatie en verzorging voor mama en baby

MAKE-UP

Avond- of feestmake-up 45

Bruidsmake-up (incl proefmake-up) 60

- Beide sessies gaan door in het schoonheidssalon.

 

Persoonlijk make-up advies 45

EPILATIES

Wenkbrauwen 15

Bovenlip 15

Kin 15

Wangen 20

GELNAGELS

Nieuwe set met verlenging 80

Nieuwe set zonder verlenging 75

Bijwerking na 4 weken 60*

Bijwerking na 5 weken 65*

Bijwerking na 6 weken 70*

Bijwerking na 7 weken 75*

Bijwerking na 8 weken 80*

Gelnagels op de tenen 55

 

* De bijwerking is steeds inclusief kleine nail art, nl glitters of steentjes op 2 nagels.

Indien er langer dan 75 minuten gewerkt wordt aan de behandeling, wordt er een meerprijs gerekend van 10 euro.

Nail art prijzen zijn afhankelijk van het gekozen design.

Alle extra's die niet in de standaard behandeling voorzien zijn, worden steeds aangerekend.

NOOT: Er worden geen nieuwe klanten aangenomen voor het plaatsen van gelnagels. Deze prijsvermelding is enkel bedoeld voor huidige klanten.

LASERONTHARING

Je hebt gemiddeld 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het aantal sessies varieert per huidtype, haarsoort en haargroei.
2 zones = - 20%
3 zones = -30%

GELAAT
Wenkbrauw tussenstuk
Bovenlip
Kin
Wangen
Hals
Volledige gezicht
(excl hals)


49
49
49
69
49
145

ARMEN
Bovenarmen
Onderarmen
Volledige armen


110
110
160

BIKINI
Bikinilijn (sliprand)
Bikinilijn (gedeelte stringlijn)
Bikini volledig (incl schaamstreek)


99
119
149

BOVENLICHAAM
Oksels
Schouders
Rug volledig
Bovenrug
Onderrug
Buik vrouw
Buik man
Borst man
Tepelhof


89
145
220
120
120
99
145
145
59

BENEN
Bovenbenen
Onderbenen
Volledige benen


140
140
240

We raden steeds een kuur aan van 8 beurten. Daarna kunnen er nog losse behandelingen bij geboekt worden, indien dit nodig blijkt te zijn.

KUUR VAN 8 BEHANDELINGEN + GRATIS ZONNECREME
(De volledige kuur wordt ineens betaald bij de eerste afspraak
om recht te hebben op de gratis zonnecrème.)

Wil jij een afspraak maken?
Boek jouw afspraak in via de online agenda. Kies voor een infomoment of een infomoment inclusief de eerste behandeling. Heb je nog vragen? Bel me dan gerust even op het nummer 0494586550 of stuur een mailtje naar info@purelle.be.

BYE BYE RAZOR, HELLO LASER

bottom of page