top of page
2.png

HUIDBEHANDELING

Superboost

Strakkere huid zonder snijden of prikken!

Een facelift zonder snijden of prikken!

De SuperBoost combineert huidvernieuwing met elektrostimulatie, waardoor jouw gezichtshuid niet alleen intens gevoed wordt, maar ook nog eens extreem gelift wordt.

Elektrostimulatie geeft je huid een zichtbare boost op een pijnloze manier.
 

Botox of fillers? Die heb je helemaal niet nodig met de SuperBoost!
 

Een frisse, gezonde strakke huid met de Superboost !

DSCF1124.jpg

Revolutionaire en pijnloze biofeedback behandeling
voor een strakker gelaat

2.png

De SuperBoost haalt in eerste instantie het diepe, overtollige vuil uit de poriën. Tegelijkertijd worden actieve bestanddelen (een hele reeks mineralen en vitaminen) via de poriën ingebracht in de huid. Deze actieve bestanddelen richten zich er specifiek op jouw huidproblemen aan te pakken en komen terecht in de diepere lagen van jouw huid. Daar gaan ze de nieuwe huidcellen stimuleren. Een boost voor jouw huid dus!

Vervolgens verbeteren én herstellen we de communicatie tussen de hersenen, de spieren en de zenuwen door middel van elektrostimulatie (of Neurobiofeedback). De spieren worden zo opnieuw getraind om het gelaat te liften. De wenkbrauwen worden gelift, fijne lijntjes worden gladder gemaakt, donkere kringen verminderen, acne wordt aangepakt, pigmentatie wordt opgehelderd, …

DSCF1068_edited.jpg

Zeer resultaatgericht met een prachtig natuurlijk effect!

Vanaf ons 25ste levensjaar vermindert de communicatie tussen onze hersenen, gelaatsspieren en zenuwen in de huid. Heel langzaam start hier onze huidveroudering. Onze spieren worden dunner en de huid wordt minder stevig. Dit verlies van huidelasticiteit uit zich in de eerste fijne lijntjes, pigmentvlekjes, rimpels, …  

Superboost biedt de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. We gaan jouw huidproblemen aanpakken, en gaan vervolgens zorgen dat de communicatie tussen jouw hersenen en gelaatsspieren hersteld wordt. Op deze manier zorgt de SuperBoost voor een extreem anti-aging effect!

De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid. Deze behandeling kan voor veel huidproblemen een oplossing bieden :

·       Huidverjonging

·       Verminderen van rimpels en fijne lijntjes

·       Oog- en wenkbrauwlift

·       Onregelmatige huid

·       Grove poriën

·       Pigmentatie

·       Acné

De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen en pigmentvlekken worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt. Ook acné, puistjes en onzuiverheden bestrijden we snel en effectief met de Superboost. Hierbij sluizen we een antibacteriële cocktail tot diep in de huid die ervoor zorgt dat we de probioni bacterie van binnenuit kunnen aanpakken.

Voordelen van de Superboost

  • Lift de huid

  • Verstevigt de verslapte hals- en kaaklijn

  • Instant hydratatie van de huid

  • Vermindert fijne rimpeltjes en donkere kringen rond de ogen

  • Bestrijdt acné en normaliseert de vette huid

  • Activeert de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan doorzakken. Duurzaam verouderen. 

  • Een oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, oog-en wenkbrauwlifting, onregelmatige huid, grove poriën, acné, huidspanning en veel meer.

  • Zeer resultaatgericht met een prachtig natuurlijk effect. 

Superboost_Behandeling_Purelle.jpg

Het verschil tussen Superboost en botox:

Botox zet de communicatie naar de spieren stop, en legt als het ware de spieren lam. SuperBoost gaat juist de communicatie naar de spieren verbeteren, waardoor je een langdurig strakker resultaat krijgt.

SuperBoost laat je huid er natuurlijk en jong uitzien zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers! Dit is perfect mogelijk dankzij de combinatie van twee pijnloze innovatieve technologieën.

Stap 1

Reiniging & peeling

Stap 2

Jet-stream

 Reiniging
Peeling aangepast aan jouw huid
Neemt overtollig talg, vuil en dode huidcellen weg

Actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream.
Dieper, overtollig vuil wordt uit de poriën gehaald
Huidverbeterende cocktails met mineralen en vitaminen worden ingebracht
Wordt volledig aangepast aan de noden van jouw huid

Stap 3

Elektrostimulatie

Elektrostimulatie van de spieren (neurostimulatie)
De spieren worden terug sterker, steviger en het gelaat krijgt terug meer volume.
100% natuurlijk proces en resultaat
Een echte work-out voor je gelaat!

Superboost je huid!

Het SuperBoost-toestel maakt het mogelijk om de huid door te dringen door gebruik te maken van de haarzakjes als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos werkzame stoffen door de huidannexen gesluisd, om via deze weg de diepere lagen van de opperhuid en de lederhuid te bereiken. De haarfijne openingen aan het uiteinde van de disposable tip maken deze infiltratie mogelijk en zijn het resultaat van het uniek design.


Deze methode heeft bewezen resultaten en is de énige medische methode die zowel huidvernieuwing als spierstimulatie combineert!

Superboost behandeling in kuur

Purelle Huidbehandeling Superboost.jpg

De weg naar een gezonde huid?

Na een SuperBoost behandeling is er helemaal geen down-time. Dat wil zeggen dat je huid niet rood zal zien en geen irritatie zal vertonen. Al na de eerste behandeling zal je een verbluffend resultaat zien. Je zal duidelijk zien dat je huid straalt en dat bepaalde poriën minder zichtbaar zijn of dat het volume in je gelaat voller zal zijn. Je huid zal er gezonder uitzien!

Voor de beste aanpak van jouw huidproblemen raden we een kuur aan, bestaande uit 5 behandelingen met telkens een interval van maximaal 4 weken. Nadien is een onderhoudsbeurt van ongeveer ongeveer 5 maal per jaar voldoende voor een langdurig effect.

Het trainen van je huid met de SuperBoost kan je het best vergelijken met het willen verkrijgen van een sportief lichaam. Je lichaam kan niet in shape raken van slechts één maal naar de sportschool te gaan. Net zoals je, eenmaal thuis gekomen, niet meteen gaat beginnen snoepen. Je gaat een commitment aan. Dit is niet anders bij de Superboost.


De Superboost is jouw personal trainer voor jouw gelaat!

Contra-indicaties

De SuperBoost behandeling mag niet uitgevoerd worden in geval van:      

- pacemaker of andere inwendige implantaten

- ingebouwde gehoorapparaten

- chemotherapie

- zwangerschap

- lenzen dienen verwijderd te worden tijdens de behandeling

Purelle Gelaatsbehandeling Superboost.jpg

Superboost your skin
Samen gaan we voor healthy, glowing skin!

PRIJS

SUPERBOOST good 175
De ideale work-out for your skin!

SUPERBOOST better 210
De ideale work-out for your skin, in combinatie met extra ontspanning of huidverbetering.

SUPERBOOST best 245
De ultieme Superboost-GLOW! Tijdens deze high-end facial combineren we de Superboost-technologie met extreme huidverbetering en ontspanning voor een fantastisch resultaat!

SUPERBOOST KUUR 850
5 behandelingen SUPERBOOST om de 2 à 3 weken, inclusief startpakket producten voor thuisgebruik twv 150 euro

EXTRA ZONES
Superboost hals 150
Superboost décolleté 150
Superboost handen 95

Wil jij een afspraak maken?
Boek jouw afspraak in via de online agenda. Heb je nog vragen? Bel me dan gerust even op het nummer 0494586550 of stuur een mailtje naar info@purelle.be.

GET YOUR FACE IN SHAPE

bottom of page