top of page
2.png

HUIDBEHANDELING

Pur'Needling

Next-level microneedling

Micro ... Wat?

Microneedling en nanoneedling zijn vrij recente maar zeer doeltreffende behandelingen in de categorie huidverbetering.

 

Heb jij last van een doffe of vlekkerige huid, fijne lijntjes en rimpels, een gedehydrateerde huid of stoor jij je juist aan die grove en onregelmatige structuur?

Needling is een ideale behandeling bij littekens, huidveroudering en pigmentatie. Bovendien herstelt deze behandeling de natuurlijke vochtbalans van jouw huid, verkleint het grove poriën en verbetert het de elasticiteit van je huid, waardoor jouw huid een LIFTING EFFECT krijgt!

Pur'elle-63.jpg

Hoe werkt het?

2.png

Stimuleer de natuurlijke aanmaak van collageen

Een behandeling met microneedling of nanoneedling heeft algemene huidverbeterende eigenschappen. Tijdens een needling behandeling worden er micro kanaaltjes in de bovenste huidlaag gecreëerd, waardoor er groei- en helende factoren vrijkomen. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog.

 

Ze zorgen ervoor dat er groeifactoren en helende factoren vrijkomen, zodat jouw huid zich op een natuurlijke manier herstelt. De huidverbeterende serums bevatten een speciaal transportsysteem, waardoor hun actieve ingrediënten op de juiste plaats in de huid hun werk zullen doen.

 

Dit natuurlijke herstelproces van de huid zorgt ervoor dat collageen en worden elastine aangemaakt. Resultaat: een stevige, gelifte en stralende huid!

Voordelen

 • gladdere en frissere huid

 • gelifte huid

 • fijnere poriën

 • vermindering van rimpeltjes en donkere kringen rond de ogen

 • vermindering van (acné) littekens

 • verbetering van de huidstructuur

 • vermindering van pigmentvlekken

 • het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd

 • natuurlijke aanmaak van collageen en elastine

 • zeer resultaat-gericht met een strakke gelifte huid

Pur'elle-41_edited.jpg

Wil je specifiek een bepaalde zone aanpakken?

Wil je specifiek een bepaalde zone aanpakken? Combineer dan de gewenste zone met een andere behandeling.

Bijvoorbeeld: Je stoort je heel erg aan de kraaienpootjes rond je ogen. Deze kunnen we perfect als zone behandelen. Je boekt dan een andere huidverbeterende behandeling, zoals bijvoorbeeld de Glowboost of de Pur'Peel, en combineert deze met 1 zone needling.

Needling laat je huid er natuurlijk en jong uitzien door het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van collageen.

Tijdens de BEHANDELING

Voor we de behandeling starten wordt de huid zorgvuldig gereinigd. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met een mesotoestel met minuscule naaldkopjes. Hiermee maken we horizontale, verticale, diagonale of cirkelvormige banen over de huid terwijl er gewerkt wordt met een tussenvloeistof. De vloeistof, ook serum genoemd, bestaat uit de meest effectieve, actieve ingrediënten met groeifactoren en biomimetische peptiden en actieve stoffen. Het serum waarmee we werken wordt bepaald aan de hand van het gewenste resultaat van de klant.

Enkele voorbeelden van mogelijke behandelingen:

 • Anti-verouderingsbehandeling

 • Hydraterende behandeling

 • Verstevigingsbehandeling

 • Anti-rimpelbehandeling

 • Oog- of lipbehandeling

 • Post-acne / littekens


Een enkele sessie geeft al een mooi resultaat maar een optimaal effect bereik je met een kuur van 4-8 behandelingen. Hierbij dient er rekening gehouden te worden met een tussenperiode van 1 tot 2 weken.

Na de BEHANDELING

Na het eigenlijke needlen brengen we een verzachtend en kalmerend masker aan. Door de behandeling worden de actieve ingrediënten uit dit masker snel opgenomen.

Na de behandeling kan de huid licht gevoelig, rood of mogelijk licht gezwollen zijn. De huid kan ook strak en trekkerig aanvoelen. Dit is een normale reactie en verdwijnt gewoonlijk binnen 24 tot 72 uur.

De huid kan droger aanvoelen en zelfs lichtjes schilferen. Gebruik daarom na de behandeling een hydraterende crème om de huidbarrière extra te ondersteunen. Het is tevens belangrijk om na de behandeling jouw huid extra te beschermen tegen de zon met een zonnebescherming met hoge SPF.  Dit kan het resultaat nog verbeteren.

Houd er verder rekening mee dat je 48 uur na de behandeling niet mag:

 • sporten, intensief zweten

 • sauna

 • zonnebaden

 • geen make-up
   

Deze behandeling mag niet uitgevoerd worden bij het gebruik van bloedverdunners of cortisone. De behandeling mag ook niet uitgevoerd worden in geval van actieve acné of zwangerschap. Indien je jonger bent dan 18 jaar, vragen we een toestemmingsformulier van je ouders.

Microneedling en nanoneedling ondersteunen het natuurlijke herstelproces van jouw huid!

Pur'elle-42.jpg
Pur'elle-68.jpg
Pur'elle-12_edited.jpg

Een gezonde en gladde huid die straalt

PRIJZEN

PUR'NEEDLING good 135
Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd, waardoor de huid de huidverbeterende serums beter zal opnemen. We combineren een luxe masker met LED-therapie voor een optimaal resultaat.  De mini-massage geeft deze behandeling een relaxerend effect.

PUR'NEEDLING better 175

Tijdens deze behandeling gaan we nog een stapje verder. We voegen dermaplaning en de Glowboost toe, voor een nog intensiever en stralender resultaat, of een massage voor een relax-moment.

Wil jij een afspraak maken?
Boek jouw afspraak in via de online agenda. Kies voor een infomoment of een infomoment inclusief de eerste behandeling. Heb je nog vragen? Bel me dan gerust even op het nummer 0494586550 of stuur een mailtje naar info@purelle.be.

LOVE THE SKIN YOU'RE IN

bottom of page