top of page
2.png

HUIDBEHANDELING

Pur'Enzyme

natural face lifting

De Pur' Enzyme behandeling bestaat uit de bekende BioPulse Therapy met enzymemasker, beter gekend als de mini facelift!

BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Ze werd ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting). 

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitamines. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Pur'elle-12_edited.jpg

Hoe werkt het?

2.png

We beginnen met een ontgiftende reiniging. Daarna wordt de huid voorbehandeld met een complex van peptiden en pure vitamine C. We brengen het speciale masker aan, wat enige tijd nodig heeft om volledig hard te worden. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel. Dit gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgenomen.

Na het masker kleurt de huid tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien. Dit is een positief en niet schadelijk effect; Zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. 

Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en in het lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Het masker heeft, naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloed en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.

Resultaten

anti-aging, lifting en versteviging

aanmaak collageen en elastine

afvoeren van afvalstoffen en toxinen

verhelderen van hyperpigmentatie

verwijderen van dode huidcellen

verwijderen van verstoppingen uit de poriën

reguleren van de talgproductie

bestrijden van vrije radicalen

Verloop van de behandeling

Verloop van de behandeling:

- voorbespreking

- reiniging

- aanbrengen van pure vitamine C

- Biopulse masker

- verwijderen masker dmv wasmassage

- elixir

- zonnebescherming

- nabespreking

- inclusief gratis serum en zonnebescherming voor thuisgebruik

Het epileren van de wenkbrauwen en de bovenlip is steeds inbegrepen.

Pur'elle-17.jpg

Na de behandeling

  • Vermijd de zon gedurende de eerste 24 uur. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om een zonnebescherming met minimaal factor 50 te gebruiken.  

  • Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water.

  • Vermijd gedurende 24 uur de sauna en fysieke inspanning zoals sporten.

  • Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
     

De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, soms zelfs al na 30 minuten. In de dagen na de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig kleuren op de delen waar het masker is aangebracht.

De huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen, alsof je te lang in de zon gezeten hebt. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg.

De enzymepeel mag niet uitgevoerd worden  

  • Als je overgevoelig bent voor de ingrediënten.

  • Als je allergisch bent voor bromelaïne of ananas.

  • Als je zwanger bent of borstvoeding geeft. 

Pur'elle-10_edited.jpg

Beautiful skin is the base for any look

PRIJZEN

Wil je deze behandeling boeken via de online agenda? Kies dan voor Pur'Peel good.

Pur' Enzyme 135

Deze intensieve huidherstellende behandeling heeft een verstevigende en liftende werking en is tevens gekend als “mini facelift”. De huid wordt ontdaan van alle afvalstoffen en kan weer opleven. De behandeling kan voor verschillende huidproblemen toegepast worden.

Pur' Enzyme kuur 350
3 behandelingen Pur'Enzyme om de 3 weken
5 behandelingen Pur'Enzyme om de 3 weken (incl gratis dagcrème)

 

Wil jij een afspraak maken?
Boek jouw afspraak in via de online agenda. Kies voor een infomoment of een infomoment inclusief de eerste behandeling. Heb je nog vragen? Bel me dan gerust even op het nummer 0494586550 of stuur een mailtje naar info@purelle.be.

LET YOUR SKIN GLOW

bottom of page