top of page
PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg

SUPERBOOST

DSCF1055.jpg

"Een facelift zonder snijden of prikken"

Een facelift zonder snijden of prikken!

De SuperBoost combineert huidvernieuwing met elektrostimulatie, waardoor jouw huid niet alleen intens gevoed wordt, maar ook nog eens extreem gelift wordt.

Elektrostimulatie geeft je huid een zichtbare boost op een pijnloze manier.

 

Botox of fillers? Die heb je helemaal niet nodig met de SuperBoost!
 

Een frisse, gezonde strakke huid met de Superboost !

REVOLUTIONAIRE EN PIJNLOZE BIOFEEDBACK BEHANDELING

De SuperBoost haalt in eerste instantie het diepe, overtollige vuil uit de poriën. Tegelijkertijd worden actieve bestanddelen (een hele reeks mineralen en vitaminen) via de poriën ingebracht in de huid. Deze actieve bestanddelen richten zich specifiek op jouw huidproblemen en komen terecht in de diepere lagen van jouw huid. Daar gaan ze de nieuwe huidcellen stimuleren. Een boost voor jouw huid dus!

Vervolgens verbeteren én herstellen we de communicatie tussen de hersenen, de spieren en de zenuwen door middel van elektrostimulatie (of Neurobiofeedback). De spieren worden zo opnieuw getraind om het gelaat te liften. De wenkbrauwen worden gelift, fijne lijntjes worden gladder gemaakt, donkere kringen verminderen, acne wordt aangepakt, pigmentatie wordt opgehelderd, …

DSCF1068.jpg

ZEER RESULTAATGERICHT
MET EEN PRACHTIG
NATUURLIJK EFFECT!

Vanaf ons 25ste levensjaar vermindert de communicatie tussen onze hersenen, gelaatsspieren en zenuwen in de huid. Heel langzaam start hier onze huidveroudering. Onze spieren worden dunner en de huid wordt minder stevig. Dit verlies van elasticiteit uit zich in de eerste fijne lijntjes, pigmentvlekjes, rimpels, …  

Superboost biedt de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. We pakken jouw huidproblemen aan, en gaan vervolgens zorgen dat de communicatie tussen jouw hersenen en gelaatsspieren hersteld wordt. Op deze manier zorgt de SuperBoost voor een extreem anti-aging effect!

De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid. Deze behandeling kan een oplossing bieden voor veel huidproblemen:

·       Huidverjonging

·       Verminderen van rimpels en fijne lijntjes

·       Oog- en wenkbrauwlift

·       Onregelmatige huid

·       Grove poriën

·       Pigmentatie

·       Acné

De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen en pigmentvlekken worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt.

Ook acné, puistjes en onzuiverheden bestrijden we snel en effectief met de Superboost. Hierbij sluizen we een antibacteriële cocktail tot diep in de huid die ervoor zorgt dat we de probioni bacterie van binnenuit kunnen aanpakken.

Voordelen van de SuperBoost

  • Lift de huid

  • Verstevigt de verslapte hals- en kaaklijn

  • Instant hydratatie van de huid

  • Vermindert fijne rimpeltjes en donkere kringen rond de ogen

  • Bestrijdt acné en normaliseert de vette huid

  • Activeert de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan doorzakken. Duurzaam verouderen. 

  • Een oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, oog-en wenkbrauwlifting, onregelmatige huid, grove poriën, acné, huidspanning en veel meer.

  • Zeer resultaat-gericht met een prachtig natuurlijk effect. 

Wat is het verschil tussen SuperBoost en botox?

Botox zet de communicatie naar de spieren stop, en legt als het ware de spieren lam.

SuperBoost gaat juist de communicatie naar de spieren verbeteren, waardoor je een langdurig strakker resultaat krijgt.

SuperBoost folder foto_edited.jpg

SuperBoost laat je huid er natuurlijk en jong uitzien zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers!

Dit is perfect mogelijk dankzij de combinatie van twee pijnloze innovatieve technologieën.

273999141_274817804795984_1189928369443779613_n_edited.jpg

"BioFeedback als stimulatie voor natuurlijke huidverjonging"

TWEE STAPPEN

JET STREAM

Hier begint de eigenlijke Superboost-behandeling: actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald. De huidkanalen vullen zich op deze manier met de AnubisMed cocktails, samengesteld met mineralen en vitaminen, specifiek volgens de noden van jouw huid.

ELEKTROSTIMULATIE

Met behulp van elektrostimulatie (bio-feedback) krijgen de (verslapte) gelaatsspieren impulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker maar wordt er in het gelaat meer volume gecreëerd. De huid en de spieren zijn immers nauw verbonden met elkaar. Een 100% natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen.

SUPERBOOST JE HUID!

Het SuperBoost-toestel maakt het mogelijk om de huid door te dringen door gebruik te maken van de haarzakjes als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos werkzame stoffen door de huidannexen gesluisd, om via deze weg de diepere lagen van de opperhuid en de lederhuid te bereiken. De haarfijne openingen aan het uiteinde van de disposable tip maken deze infiltratie mogelijk en zijn het resultaat van het uniek design.


Deze methode heeft bewezen resultaten en is de énige medische methode die zowel huidvernieuwing als spierstimulatie combineert!

“Geef jouw gelaat de ultieme work-out. Door middel van de SuperBoost-techniek bereik je verbluffende resultaten. ”

— Ikari

#Getyourfaceinshape

SUPERBOOST
KUUR BEHANDELING

De weg naar een gezonde huid?

Na een SuperBoost behandeling is er helemaal geen down-time. Dat wil zeggen dat je huid niet rood zal zien en geen irritatie zal vertonen. Al na de eerste behandeling zal je een verbluffend resultaat zien. Je zal duidelijk zien dat je huid straalt en dat bepaalde poriën minder zichtbaar zijn of dat het volume in je gelaat voller zal zijn. Je huid zal er gezonder uitzien!

Voor de beste aanpak van jouw huidproblemen raden we een kuur aan, bestaande uit 4 behandelingen met telkens een interval van maximaal 4 weken. Nadien is een onderhoudsbeurt van ongeveer ongeveer 4 maal per jaar voldoende voor een langdurig effect.

Het trainen van je huid met de SuperBoost kan je het best vergelijken met het willen verkrijgen van een sportief lichaam. Je lichaam kan niet in shape raken van slechts één maal naar de sportschool te gaan. Net zoals je, eenmaal thuis gekomen, niet meteen gaat beginnen snoepen. Je gaat een commitment aan. Dit is niet anders bij de Superboost.


De Superboost is jouw personal trainer voor jouw gelaat!

DSCF1079.jpg

Contra-indicaties

De SuperBoost behandeling mag niet uitgevoerd worden in geval van:      

- pacemaker of andere inwendige implantaten

- ingebouwde gehoorapparaten

- chemotherapie

- zwangerschap

- lenzen dienen verwijderd te worden tijdens de behandeling

“Superboost your skin”
Samen gaan we voor healthy, glowing skin!

Superboost
Superboost Pearl
170
195
SUPERBOOST KUUR
750
5 behandelingen SUPERBOOST om de 2 à 3 weken, inclusief startpakket producten voor thuisgebruik twv 150 eur
Superboost in combinatie met peeling, dermaplaning en LED-sessie
Extra zones:
Superboost Diamond
225
Superboost in combinatie met peeling, nanoneedling, massage en LED-sessie
Superboost hals
Superboost décolleté
Superboost handen
150
150
95
Frozen Field

GET YOUR FACE IN SHAPE

Maak hier jouw afspraak.

bottom of page