PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg

PUR' SPRAYTANNING

Een mooie zongebruinde huid ... zonder de schadelijke stralen van zonnebank of zon!

site.jpg

Wat is Spray Tanning?

Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen en de zonnebank, goed is voor je huid. Het geeft je in 15 minuten een prachtig zongebruinde huid. 

Wij werken met de producten van Vani-T. Deze bevatten diverse percentages DHA. DHA (Dihydroxyacetone) is een kleurloze stof, gewonnen uit suikerriet. Deze stof reageert op de huideigen eiwitten en aminozuren in de bovenste huidlaag. Hierdoor ontstaat een bruine verkleuring, die niet van een natuurlijke bruining te onderscheiden is.

Je bepaalt dus zelf hoe donker of hoe licht jouw huid er uit zal komen te zien. Ook een zeer lichte huid kan een mooie gebronsde tint krijgen, zonder het gevreesde "wortel-effect". 

Voor meer informatie ben je van harte welkom in ons salon, of geef ons gerust een belletje op 0494586550.

 Is spray tanning veilig?

Ja! Een Vani-T spraytan is heel veilig! Een Vani-T spraytan geeft hetzelfde resultaat als 10 tot 14 dagen zonnen, maar zonder de nadelige effecten van zonnestralen of de zonnebank.

De werkzame stof DHA is goedgekeurd door de FDA voor gebruik in de beauty industrie. Het is dan ook een niet-giftige, 
natuurlijke stof.

De Vani-T producten bevatten geen parabenen, geen siliconen, geen sulfaten en geen glycols, en zijn daardoor ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid en zelfs voor zwangeren die een mooi tintje willen!


Heb je ervaring met een allergische reactie op zelfbruiners of andere beautyproducten, dan bespreken we dit in het salon.

 Hoe lang blijft mijn kleur mooi?

Je tan blijft 7 tot 10 dagen zichtbaar, afhankelijk van je dagelijkse huidverzorging, je levensstijl en een juiste voor- en nabehandeling.  Een spraytan vervaagt net als bruinen door de zon: Na 10 dagen vernieuwen je huidcellen zich, waardoor de tan geleidelijk aan zal verdwijnen. 

Wil je je teint graag zo lang mogelijk behouden? Vraag dan zeker naar onze producten. In het salon zijn meerdere producten te verkrijgen om de houdbaarheid van je tan te rekken tot wel 3 weken!

 Hoe gebeurt het spray tannen?

Met een speciaal spray tanning apparaat wordt de tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Dit is precies waarom actrices en modellen voor deze methode kiezen. Kim Kardashian, Kylie Minogue, Paris Hilton, Cameron Diaz
en Kelly Osbourne zijn bekende 'tanning-addicts'.

 Wat doe ik VOOR de spraytan?

 

Om je huid goed voor te bereiden op een spraytan, doe je het volgende:

 • Scrub de huid voor de behandeling, liefst twee dagen ervoor én de dag ervoor nog eens.

 • Gebruik geen scrubpasta, maar een scrubhandschoen (deze zijn in het salon te verkrijgen).

 • Scheren en waxen kan tot 1 dag voor de behandeling.

 • Op de dag van je behandeling gebruik je geen dagcrème, geen make-up, geen body lotion, en dergelijke.

 • Op de dag van de behandeling gebruik je GEEN DEODORANT!

 • Je draagt best losse, donkere kledij.

 • Je draagt best slippers.

 Wat doe ik NA de spraytan?

 

NA de spraytan volg je deze instructies:

 • Vermijd transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douchebeurt.

 • Naargelang de tint van spraytan die je gekozen hebt, mag je na 4 of 8 uur douchen.

 • Gebruik geen washandje tijdens het douchen, en kies voor een neutrale zeep. (Doe dit zolang de spraytan nog mooi is).

 • Dep jezelf droog met een handdoek. Als je wrijft, wrijf je huidcellen los, en kan je dus ook kleur losvegen. (Doe dit zolang de spraytan nog mooi is).

 • Gebruik na het douchen een hydraterende (eventueel getinte) body lotion. Dit zorgt ervoor dat je bruine kleur langer blijft zitten. (Doe dit zolang de spraytan nog mooi is).​

Heb je nog vragen over een spraytan, aarzel dan zeker niet om even een belletje te geven. Dat kan op het nummer 0494586550.

Wij geven met plezier antwoord op jouw vragen.

image4 (1).jpeg

Maak jouw afspraak via

0494 58 65 50

info@purelle.be

NOTA:

Wegens een grondstoffentekort heb ik momenteel geen spraytan vloeistoffen beschikbaar. Ik kan dus momenteel geen spraytans uitvoeren. 

Ik ben op zoek naar een alternatief van spraytanning vloeistof, maar dit moet uiteraard uitgebreid getest worden zodat ik dezelfde kwaliteit kan blijven bieden.

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn zodra ik weer spraytans kan uitvoeren? Volg Pur'elle Huidinstituut dan zeker op Facebook en Instagram, en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Liefs, Lien

Prijzen
Spraytan full body
Spraytan enkel benen
Spraytan enkel bovenlichaam
35
20
20
Frozen Field

Like what you see?

Book yourself fabulous.