top of page

Make-up trends voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Gezellige avonden met een glaasje bubbels, leuke babbels met familie en vrienden, kaarsjes en lampjes overal, ... Je zal er dus heel wat momenten geweldig goed moeten uitzien!

In deze blog bezorg ik jullie de trends van dit seizoen voor een geslaagde feestmake-up, want, bij de feestdagen mag het wat meer zijn!

Trend 1: Eyeliner

De eerste trend voor de winter is eyeliner. En wel zwarte eyeliner boven de ogen. Ik hoor je denken "Dat lukt me nooit", maar met het juiste materiaal is iedereen een echte make-up artist! Maak het jezelf makkelijk en kies voor een eyeliner in stift-vorm, zoals bij voorbeeld de Showstopping Eyeliner van Mii. Begin dun en kort tegen de wimpers. Lukt het goed, maak je lijntje dan wat breder. You can do it!

Trend 2: Glitterliner

Geef een extra sparkly touch aan je make-up met een glitterliner. Dat is een eyeliner, volledig gemaakt van glitter. Gebruik hem alleen, voor een subtiele look, of gebruik hem over je zwarte eyeliner voor een extra glinsterend en elegant resultaat! Sparkle away!

Trend 3: Matte lipgloss

Dé nieuwste revelatie op lipgebied is matte lipgloss. Je brengt hem aan als lipgloss, hij droogt op je lippen, en blijft dan gemakkelijk de hele dag zitten, net zoals een matte lipstick. Bij Pur'elle zijn we helemaal gek op de Power Matte Lip Creme van Mii. Try it out!

Trend 4: Highlighter!

Nog steeds de kers op de taart voor elke look: highlighter! Breng hem aan op die delen van je gelaat die je wil oplichten of wil accentueren, voor een stralende snoet. Probeer vooral om hem aan te brengen net onder je blush en bekijk het resultaat eens in de spiegel :) Good luck!

Zo ladies, dit waren de meest voorkomende trends voor dit party season. Veel plezier ermee!

Voor vragen of producten, kunnen jullie me altijd bereiken op 0494 58 65 50 of via info@purelle.be!


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page