top of page

Five minute makeup routine

De vakantie is nu helemaal voorbij en de kids moeten ´s morgens weer naar school. Het moet dus weer snel gaan ´s morgens! Maar hoe zorg je dat je er fris en stijlvol uitziet, zonder een uur lang in de badkamer te staan? Wel, dat is heel makkelijk, met onze "FIVE MINUTE MAKEUP ROUTINE"!

Wie de beauty tips op mijn Facebook- of Instagram-pagina volgt, heeft deze al vaker zien voorbij komen; Je kiest best, en zéker als het snel moet gaan, voor veel-in-één-producten. Dit zijn producten die meerdere fases bevatten of die je kan gebruiken voor meerdere stappen van je make-uproutine. Denk bijvoorbeeld aan een BB-crème; deze bevat zowel een primer, een verzorging, een lichte foundation als een zonnefilter. Of bij voorbeeld een zonnepoeder zoals de Celestial Skin Shimmer; deze kan je gebruiken als bronzer, als blush én als oogschaduw. Veel-in-één-producten maken je make-uptasje trouwens ook heel wat kleiner en makkelijker om mee op reis te nemen!

Hier komen de stappen: 1. Kies voor een getinte moisturiser of een BB-crème 2. Camoufleer en conceal 3. Breng schaduw aan met je bronzer 4. Kies evt voor een oogschaduwcrème (Deze stap kan je achterwege laten, of je kan hetzelfde product van stap 3 gebruiken als oogschaduw) 5. Breng mascara aan 6. Breng blush aan 7. Breng een lipgloss aan.

Et voilà, in 5 minuten make-up ready voor een dag op het werk!

Wil je graag meer uitleg over de producten? Of wil je graag een workshop volgen over de FIVE MINUTE MAKEUP ROUTINE? Contacteer ons dan op 0494 58 65 50 of info@purelle.be.

Have fun! 👄

PS: Ik werk enkel en alleen met de producten van Mii Cosmetics. Voorbeelden die vermeld zijn, zijn steeds van toepassing op deze collectie.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page