top of page
PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg
Image by Elena Joland

PUR' RELAXING

Voor onze relaxerende gelaatsverzorgingen maken wij gebruik van de biologische en huidverbeterende producten van Exuviance en AnubisMed. Beide merken staan voor huidverbetering. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen.

Door middel van de huidanalyse gaan we samen kijken welke de juiste producten en de geschikte behandeling zijn voor jouw huidconditie. Dit uiteraard om het meest optimale resultaat te bekomen.

PUR' RELAXING
Pur' Discovery 90 à 120'
120
Huidanalyse met de RS Lightskin, bespreking van de resultaten en startbehandeling (korte en effectieve behandeling - voedend, verzorgend en herstellend)
Ideaal als kennismakingsbehandeling!
Pur' Relax 75'
vanaf 85
de ideale combinatie van verzorging en relaxatie (incl epileren wenkbrauwen en bovenlip, hoofd- en gelaatsmassage, arm- en handmassage)
Pur' Mommy-to-be 90'
125
Zwangerschapsverzorging – relaxatie en verzorging aangepast aan de zwangere huid (incl epileren wenkbrauwen en bovenlip, buikverzorging, hoofd- en gelaatsmassage, arm- en handmassage, startset voor thuisgebruik en cadeautje)
White Grass

Maak een afspraak

Geen idee wat jij juist nodig hebt?
Kies dan voor een huidscan of voor de Pur' Discovery behandeling.

bottom of page