top of page
PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg

PUR' RELAX

DSCF1006.jpg
Relax your face!

Tijdens deze relaxerende verzorging ligt de nadruk niet alleen op huidverzorging en -verbetering, maar ook op relaxatie en ontspanning.

Door middel van de manuele huidanalyse en mijn vragenlijst gaan we samen kijken welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huidconditie, en wat jouw huid juist nodig heeft, zodat we zeker een optimaal resultaat bekomen!

Heb je een gevoelige huid (eventueel met roodheid of rosacea) of eerder een vette huid met onzuiverheden? Wil je eerste rimpeltjes en fijne lijntjes aanpakken, of heb je een zeer droge huid? We passen de behandeling helemaal aan. We brengen jouw huid weer terug in balans.

Daarbovenop laten we jou volop genieten van jouw verzorging met een hoofdmassage, gelaatsmassage en arm- en handmassage. Indien gewenst kan een rugmassage, liftende oogbehandeling of liftende hals- en nekbehandeling tevens bijgeboekt worden.

 VERZORGING

- korte huidanalyse en huidadvies op maat

- reiniging

- dieptereiniging en behandeling van onzuiverheden

- hoofd- en gelaatsmassage
- masker (met arm- en handmassage)

- serum
- dagcrème

Het epileren van de wenkbrauwen en de bovenlip is steeds inbegrepen.

Duurtijd: ongeveer 75 minuten

Pur' Relax
85
de ideale combinatie van verzorging en relaxatie (incl epileren wenkbrauwen en bovenlip, gelaatsmassage, arm- en handmassage)
Pur' Relax Pearl
110
de ideale combinatie van verzorging en relaxatie (incl dermaplaning, epileren wenkbrauwen en bovenlip, hoofd- en gelaatsmassage, arm- en handmassage, hals- of oogverzorging)
Pur' Relax Diamond
125
de ideale combinatie van verzorging en relaxatie (incl dermaplaning, epileren wenkbrauwen en bovenlip, hoofd- en gelaatsmassage, arm- en handmassage, hals- of oogverzorging, nanoneedling van de ogen of de lippen)
Frozen Field

It's time to meet your skin!

Maak dan hier jouw afspraak.

bottom of page