top of page
PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg

PUR' NEEDLING

WhatsApp Image 2022-08-29 at 9.33.44 AM.jpeg

Microneedling!

Micro ... Wat?

Microneedling en nanoneedling zijn vrij recente maar zeer doeltreffende behandelingen in de categorie huidverbetering.

 

Heb jij last van een doffe of vlekkerige huid, fijne lijntjes en rimpels, een gedehydrateerde huid of stoor jij je juist aan die grove en onregelmatige structuur?

Needling is een ideale behandeling bij littekens, huidveroudering en pigmentatie. Bovendien herstelt deze behandeling de natuurlijke vochtbalans van jouw huid, verkleint het grove poriën en verbetert het de elasticiteit van je huid, waardoor jouw huid een LIFTING EFFECT krijgt!

STIMULEER DE NATUURLIJKE AANMAAK VAN COLLAGEEN

Een behandeling met microneedling of nanoneedling heeft algemene huidverbeterende eigenschappen.

Tijdens een needling behandeling worden er op hoge snelheid minuscule naaldjes in de huid gestempeld. Deze creëren micro kanaaltjes in de bovenste huidlaag waardoor er groei- en helende factoren vrijkomen. Deze "wondjes" zijn niet zichtbaar voor het blote oog.

 

Ze zorgen ervoor dat er groeifactoren en helende factoren vrijkomen, zodat jouw huid zich op een natuurlijke manier herstelt. Dit natuurlijke herstelproces van de huid zorgt ervoor dat collageen en worden elastine aangemaakt. Resultaat: een stevige, gelifte en stralende huid!

WhatsApp Image 2022-04-25 at 8.00.30 PM (1).jpg

VOORDELEN

 • gladdere en frissere huid

 • gelifte huid

 • fijnere poriën

 • vermindering van rimpeltjes en donkere kringen rond de ogen

 • vermindering van (acné) littekens

 • verbetering van de huidstructuur

 • vermindering van pigmentvlekken

 • het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd

 • natuurlijke aanmaak van collageen en elastine

 • zeer resultaat-gericht met een strakke gelifte huid

 ​

Tijdens de
BEHANDELING

Voor we de behandeling starten wordt de huid zorgvuldig gereinigd. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met een dermapen met minuscule naaldjes. Hiermee maken we horizontale, verticale, diagonale of cirkelvormige banen over de huid terwijl er gewerkt wordt met een tussenvloeistof. De vloeistof, ook cocktail genoemd, bestaat uit de meest effectieve, actieve ingrediënten met groeifactoren en biomimetische peptidenactieve stoffen. De cocktail waarmee we werken wordt bepaald aan de hand van het gewenste resultaat van de klant.

Enkele voorbeelden van mogelijke behandelingen:

 • Anti-verouderingsbehandeling

 • Hydraterende behandeling

 • Verstevigingsbehandeling

 • Anti-rimpelbehandeling

 • Oog- of lipbehandeling

 • Post-acne / littekens


Een enkele sessie geeft al een mooi resultaat maar een optimaal effect bereik je met een kuur van 4-8 behandelingen. Hierbij dient er rekening gehouden te worden met een tussenperiode van 1 tot 2 weken.

Ontwerp zonder titel - 2022-09-16T160337.911.png

Wil je specifiek een bepaalde zone aanpakken? Combineer dan de gewenste zone met een andere behandeling.

Bijvoorbeeld: Je stoort je heel erg aan de kraaienpootjes rond je ogen. Deze kunnen we perfect als zone behandelen. Je boekt dan een Pur'Peel of Pur'Relax behandeling, en combineert deze met 1 zone microneedling.

Needling laat je huid er natuurlijk en jong uitzien door het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van collageen.

Na de behandeling
NAZORG

Na het eigenlijke needlen brengen we een verzachtend en kalmerend masker aan. Door de behandeling worden de actieve ingrediënten uit dit masker snel opgenomen.

Na de behandeling kan de huid licht gevoelig, rood of mogelijk licht gezwollen zijn. De huid kan ook strak en trekkerig aanvoelen. Dit is een normale reactie en verdwijnt gewoonlijk binnen 24 tot 72 uur.

De huid kan droger aanvoelen en zelfs lichtjes schilferen. Gebruik daarom na de behandeling een hydraterende crème om de huidbarrière extra te ondersteunen. Het is tevens belangrijk om na de behandeling jouw huid extra te beschermen tegen de zon met een zonnebescherming met hoge SPF.  Dit kan het resultaat nog verbeteren.

Houd er verder rekening mee dat je 48 uur na de behandeling niet mag:

 • sporten, intensief zweten

 • sauna

 • zonnebaden

 • geen make-up
   

Deze behandeling mag niet uitgevoerd worden bij het gebruik van bloedverdunners of cortisone. De behandeling mag ook niet uitgevoerd worden in geval van actieve acné of zwangerschap. Indien je jonger bent dan 18 jaar, vragen we een toestemmingsformulier van je ouders.

Microneedling en nanoneedling ondersteunen het natuurlijke herstelproces van jouw huid!

DSCF1422.jpg

Een gezonde en gladde huid die straalt

Pur' Needling
135
Microneedling  of nanoneedling – Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd dmv microkanaaltjes. Via deze kanaaltjes wordt een huidverbeterende cocktail opgenomen.Voor een gladder, egaler en voller resultaat. Inclusief masker.  (incl gratis ampoulekuur voor thuisgebruik)
Pur' Needling 1 ZONE
40
Needling op 1 zone van het gelaat – Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd dmv microkanaaltjes. Via deze kanaaltjes wordt een huidverbeterende cocktail opgenomen.Voor een gladder, egaler en voller resultaat.
Te boeken in combinatie met een andere behandeling.
Frozen Field

LOVE THE SKIN YOU'RE IN

Maak hier jouw afspraak.

bottom of page