top of page

PUR' HERBAL

PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg

De Pur' Herbal behandeling bestaat uit een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie of vernieuwing. De huid gaat van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat. Binnen de 3 dagen heeft jouw huid zichzelf helemaal vernieuwd!

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenpeeling optimaal door de huid opgenomen.

Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd. Tijdens de massage worden dode huidcellen effectief verwijderd.

 

Hoe werkt het?

De huid wordt eerst gereinigd en daarna wordt de kruidenpeeling aangebracht. De kruidenpeeling wordt gedurende 10 tot 15 minuten ingemasseerd. Tijdens de massage kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen.
Na de massage met de kruidenpeeling wordt een masker aangebracht. Hierna wordt er een serum en verzorging aangebracht die afgestemd is op uw huid.
Tijdens de peeling worden er veel dode huidcellen verwijderd. Daarom wordt de behandeling afgesloten met een Oil Elixir en tijdens de dag bijkomend met een beschermende zonnefactor.

 

Wat doet de Bio Peel?

Wat de Bio Peel zo uniek maakt is het gebruik van een 100%¨natuurlijke mix van kruiden en algen. De kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel. Hierdoor worden de voedingsstoffen die zij bevatten gemakkelijk opgenomen door de huid.
De biopeeling bestaat uit een mix van 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer makkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen. Het huideigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhoogd. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.
De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd.

 

Wat kan ik verwachten van de Bio Peel?

- Fijnere poriënstructuur
- Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes
- Verhelderen van hyperpigmentatie
- Verbeteren van het acne-huidbeeld
- Kalmeren van een onrustige huid
- Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een éénmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen.

Om onderstaande huidproblemen te verbeteren, is het noodzakelijk om meerdere behandelingen in kuurverband toe te passen:

- de huid die met acne te maken heeft gehad (littekens)

- rimpelvorming

- grove poriën

- verslapping van de huid

- hyperpigmentatie, zonneschade

In kuurverband kan de Bio Peel minimaal 3 maal met een interval van minstens 7 dagen herhaald worden. Dit geeft intensieve resultaten. Na het kuurverband kan het resultaat behouden worden door iedere 3 - 4  maanden een Bio Peel behandeling te herhalen.

 

Mag ik zonnen of onder de zonnebank na een Bio Peel?

Hoewel de huid niet specifiek UV-gevoelig wordt door een Bio Peel, raakt de huid wel een aantal lagen dode huidcellen kwijt. Hierdoor is de huid dunner en minder goed beschermd tegen UV-straling. Om zonnebrand te voorkomen dien je altijd UV-bescherming te gebruiken na een Bio Peel behandeling. Bij een Bio Peel kuur dient gedurende de hele kuur UV-bescherming gebruikt te worden.

 

Wanneer kan een Bio Peel niet?

- virale infecties (o.a. koortslip)

- kanker, ook wanneer er nog kankermedicatie wordt gebruikt

- open wondjes

- actinische keratose ( zonneschade)

- bij gebruik van Retinoïden, Vitamine A-zuur, Roaccutane / Accutane

- bij zwangerschap raden wij het niet aan, de huid kan anders reageren door de veranderde hormoonhuishouding

 

Wat met botox?

Tussen een Botox behandeling en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten. De Bio Peel ontgift namelijk de huid, maar ook de botuline toxine van de Botox.

 

Mag ik mijn gelaat harsen na een Bio Peeling?

Tussen harsen en een Bio Peeling moet minstens 14 dagen zitten.

 

Tussen de volgende behandelingen en een Bio Peel moet minimaal 6 weken zitten, mits deze zijn toegepast op hetzelfde gebied waar de Bio Peel aangebracht wordt:

- microdermabrasie

- sterke chemische peeling

- IPL

- laserbehandeling

 

Nazorg

- Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water om vrijgekomen afvalstoffen af te voeren

- Na enkele dagen kan u de huid licht gaan schilferen. Ook dan kun je gebruik maken van een olie-serum om de schilfering tegen te gaan.

Verloop van de behandeling:

- voorbespreking

- reiniging

- aanbrengen van de kruidenpeeling

- inwerken van de kruidenpeeling dmv gelaatsmassage

- masker (met arm- en handmassage)

- serum
- dagcrème

- nabespreking

- inclusief GRATIS serum of zonnecrème voor thuisgebruik

Pur' Herbal 75'
115
Kruidenpeeling – natuurlijke kruiden zetten de huid aan tot vernieuwing en herstel (incl voor- en nabespreking, kruidenmassage, arm- en handmassage) + GRATIS zonnecrème of serum voor thuisgebruik
Pur' Herbal kuur
Kuur van 3 behandelingen Herbal Facial om de 2 of 3 weken
330
Kuur van 5 behandelingen Herbal Facial om de 3 weken
( + GRATIS dagcrème)
550
Frozen Field

Overtuigd van deze behandeling?

Maak dan hier jouw afspraak.

bottom of page