top of page

PUR' EXTREME
ANTI-AGING 

PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg

De naam zegt het zelf: extreme anti-aging. Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit en een fantastisch anti-aging resultaat, werd deze verzorging ontwikkeld. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat jouw huid er jong, zacht, egaal gelift en stralend uitziet!

 

Een exclusieve samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en rimpelvullende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfines helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen. Bij langdurig gebruik van deze producten zal je snel merken dat de huid voller en steviger wordt. 

Daarbovenop laten we jou volop genieten van jouw verzorging met een hoofdmassage, gelaatsmassage en arm- en handmassage. Een liftende oogverzorging en een hals- en nekverzorging wordt tevens toegepast. Nog meer ontspanning? Kies dan voor de Extreme+ anti-aging facial: alle leuke elementen van de Extreme anti-aging facial, aangevuld met een fruitzuurpeeling en een massage van de benen. Je krijgt tevens een anti-aging product mee naar huis!

Verzorging:

- voorbespreking

- huidanalyse en huidadvies op maat

- reiniging

- dieptereiniging en behandeling van onzuiverheden

- hoofd- en gelaatsmassage

- luxe anti-aging masker (met arm- en handmassage)

- liftende oogverzorging

- serum
- dagcrème

- nabespreking

 

Het epileren van de wenkbrauwen en de bovenlip is steeds inbegrepen.

 

Duurtijd extreme anti-aging facial: ongeveer 90 minuten

Duurtijd extreme+ anti-aging facial: ongeveer 120 minuten
 

Kopie van Kopie van Kopie van Een titel toevoegen (2).png
Pur' Extreme anti-aging 90'
99
Anti-aging verzorging (incl voor- en nabespreking, huidanalyse, epileren wenkbrauwen en bovenlip, hoofd- en gelaatsmassage, arm- en handmassage, liftende oogverzorging, liftende hals- en nekverzorging)
Frozen Field

Overtuigd van deze behandeling?

Maak dan hier jouw afspraak.

bottom of page