top of page
PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg

PUR' ENZYME

Onze Pur' Enzyme behandeling bestaat uit de bekende BioPulse Therapy met enzymemasker, beter gekend als de mini facelift!

Wat is BioPulse Therapy?

BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Ze werd ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting). 

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitamines. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Hoe werkt het?

We beginnen met een ontgiftende reiniging. Daarna wordt de huid voorbehandeld met een complex van peptiden en pure vitamine C. We brengen het speciale masker aan, wat enige tijd nodig heeft om volledig hard te worden. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel. Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgenomen.

Na het masker kleurt de huid tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien. Dit is een positief en niet schadelijk effect; Zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. 

Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en in het lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

 

Wat doet het masker?

Het masker heeft, naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloed en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.

 

Welke resultaten kan je verwachten?

- anti-aging, lifting en versteviging

- aanmaak collageen en elastine

- afvoeren van afvalstoffen en toxinen

- verhelderen van hyperpigmentatie

- verwijderen van dode huidcellen

- verwijderen van verstoppingen uit de poriën

- reguleren van de talgproductie

- bestrijden van vrije radicalen

 

Wanneer mag je deze behandeling niet ondergaan?

- Als je overgevoelig bent voor de ingrediënten.

- Als je zwanger bent of borstvoeding geeft. 

 

Blijf ik lang rood?

De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, soms zelfs al na 30 minuten. In de dagen na de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig kleuren op de delen waar het masker is aangebracht.

 

Hoe voelt mijn huid na de behandeling?

De huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen, alsof je te lang in de zon gezeten hebt. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg.

 

Nazorg

- Vermijd de zon gedurende de eerste 24 uur. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om een zonnebescherming met minimaal factor 50 te gebruiken.  

- Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water.

- Vermijd gedurende 24 uur de sauna en fysieke inspanning zoals sporten.

- Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Verloop van de behandeling:

- voorbespreking

- reiniging

- aanbrengen van vitamine C

- serum 

- Biopulse masker (met hand- en voetmassage indien gewenst)

- losmaken van het masker dmv wasmassage
- elixir

- zonnebescherming

- nabespreking

- inclusief GRATIS zonnecrème of serum voor thuisgebruik

Pur' Enzyme 90'
125
Intensieve huidherstellende behandeling met verstevigende en liftende werking – mini facelift (incl voor- en nabespreking en handmassage) + GRATIS zonnecrème of serum voor thuisgebruik
Pur' Enzyme kuur
3 behandelingen BioPulse Therapy om de 3 weken
350
5 behandelingen BioPulse Therapy om de 3 weken
(+ GRATIS dagcrème)
550
Frozen Field

Overtuigd van deze behandeling?

Maak dan hier jouw afspraak.

bottom of page