top of page
PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg

PUR' DISCOVERY

It's time to meet your skin!

"Discovery" zegt het al: de ideale ontdekkingsbehandeling!
Eerst bekijken we jouw huid in de diepte met het huidanalysetoestel. Zo komen we snel te weten welke de probleemzones zijn.

Vervolgens kan je genieten van een relaxerende, voedende en herstellende behandeling. De huid wordt gr
ondig en diepgaand gereinigd. Tegelijkertijd wordt er een huidverbeterende cocktail ingebracht, die je huid van binnenuit voedt, verzorgt en oppept. 
LienPurelle_Superboost-19.jpg
LOOK AT MY SKIN PLEASE
De huidanalyse wordt uitgevoerd met het huidanalysetoestel RS Lightskin. Dit toestel neemt 10 verschillende foto's, waardoor we verschillende mogelijke problemen grondig kunnen bekijken en analyseren. Op basis van deze resultaten formuleren we een advies om jouw huid weer helemaal in balans te brengen. De resultaten worden opgeslagen en vergeleken tijdens een volgende analyse. Zo kunnen we jouw vooruitgang steeds volgen. 
Ontwerp zonder titel - 2023-01-06T192127.036.png

Het toestel analyseert:

- poriën

- vlekken

- rimpels

- talg/acné

- pigmentatie

- vocht/hydratatie

- huidtextuur

- gevoeligheid

- teint

- zonneschade (UV)

RS-Lightskin-home-2.png
Purelle 2509-26.jpg

Een frisse, diep gereinigde en gehydrateerde huid!

De GlowBoost is de ultieme vorm van huidvernieuwing, gecombineerd met een intensieve reiniging van de huid. Jouw huid wordt intens gevoed en gestimuleerd waar nodig.

De GlowBoost behandeling verwijdert dode huidcellen en haalt het diepe, overtollige vuil en talg uit de poriën. Tegelijkertijd worden actieve bestanddelen (een hele reeks mineralen en vitaminen) via de poriën ingebracht in de huid. Deze actieve bestanddelen richten zich specifiek op jouw huidproblemen en komen terecht in de diepere lagen van jouw huid. Daar gaan ze de nieuwe huidcellen stimuleren. Een boost voor jouw huid dus!

Een frisse, schone en glowy huid met de GlowBoost!

Startverzorging:
- huidanalyse en huidadvies op maat
- reiniging
- dieptereiniging met Glowboost
- mini-massage
- serum
- dagcrème

HUIDPROGRAMMA

Je krijgt een huidprogramma mee naar huis, waarin je alle informatie kan terugvinden. In dit programma noteer ik voor jou welke producten de juiste zijn voor jouw huid en welke behandeling je kan helpen om het mooiste resultaat te krijgen. Je vindt in dit boekje ook tal van extra informatie terug over het gebruik van producten en dergelijke. 

 

Duurtijd: tussen 90 en 120 minuten

Pur' Discovery 90' a 120'
120
We nemen de tijd om je huid met onze professionele scanner te analyseren. Hiermee komen we te weten wat de exacte noden zijn van je huid. Op die manier kunnen we je behandelingen en producten helemaal op maat afstemmen. Na de scan geniet je van een zalige Glowboost behandeling waarna jouw huid kan starten met haar herstel.
Frozen Field

Wil jij je huid grondig bekijken?

Maak dan hier jouw afspraak.

bottom of page