PUR' DISCOVERY

PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg

"Discovery" zegt het al: de ideale ontdekkingsbehandeling. Eerst bekijken we jouw huid in de diepte met het huidanalysetoestel. Zo komen we snel te weten welke de probleemzones zijn. Vervolgens kan je genieten van een voedende, herstellende en beschermende behandeling.  De huid wordt grondig gereinigd, verzorgd en opgepept. De ideale "lunch-time" verzorging.

De huidanalyse wordt uitgevoerd met mijn huidanalysetoestel RS Lightskin. Dit toestel neemt 10 verschillende foto's, waardoor we verschillende mogelijke problemen grondig kunnen bekijken en analyseren. Op basis van deze resultaten formuleren we een advies om jouw huid weer helemaal in balans te brengen. De resultaten worden opgeslagen en vergeleken tijdens een volgende analyse. Zo kunnen we jouw vooruitgang steeds volgen. 

Het toestel analyseert:

- poriën

- vlekken

- rimpels

- talg/acné

- pigmentatie

- vocht/hydratatie

- huidtextuur

- gevoeligheid

- teint

- zonneschade (UV)

Vervolgens voeren we een startverzorging uit. Tijdens deze voedende, herstellende en beschermende behandeling wordt de huid grondig gereinigd, verzorgd en opgepept.

Startverzorging:

- huidanalyse en huidadvies op maat

- reiniging

- dieptereiniging
- combinatie masker en massage

- serum
- dagcrème

Deze snelle verzorging is de ideale kennismakingsbehandeling met jouw huidproblemen, het instituut en de producten. Tijdens deze intake bekijken we samen hoe we jouw problemen kunnen aanpakken, en stellen we een persoonlijk plan op.

je krijgt een huidprogramma mee naar huis, waarin je alle informatie kan terugvinden. In dit programma noteer ik voor jou welke producten de juiste zijn voor jouw huid en welke behandeling je kan helpen om het mooiste resultaat te krijgen. Je vindt in dit boekje ook tal van extra informatie terug over het gebruik van producten en dergelijke. 

Duurtijd: ongeveer 60 minuten

Kopie van Kopie van Een titel toevoegen (2).png
RS-Lightskin-home-2.png
Pur' Discovery 60'
60
Huidanalyse met de RS Lightskin, bespreking van de resultaten en startbehandeling (korte en effectieve behandeling - voedend, verzorgend en herstellend)
Ideaal als kennismakingbehandeling!
Frozen Field

It's time to meet your skin!

Maak dan hier jouw afspraak.