Over Pur'elle

Hallo, ik ben Lien!

Vandaag de dag hebben we het allemaal druk druk druk! Af en toe moeten we eens een pauze nemen, om te rusten en te herbronnen. Mijn doel is om jou een aangename ervaring en een ontspanningsmoment te bezorgen, zodat jij er weer een tijdje tegenaan kan.

Sinds kleins af aan was ik al geboeid door schoonheid en alles wat erbij kwam kijken. Ik was als tiener een echte nagelbijter en schaamde me hiervoor. Toen ik gelnagels ontdekte, was mijn beslissing snel genomen om de opleiding aan te vangen tot het maken van deze tovernageltjes. Ik wilde het gevoel van mooie en verzorgde nagels te hebben, ook doorgeven aan anderen.

De eerste jaren richtte ik me vooral tot het plaatsen van kunstnagels. Naarmate ik deze technieken meer in de vingers kreeg, begon het te kriebelen. Ik wilde meer van de schoonheidsbranche zien. Ik wilde meer kunnen!

De voorbije jaren ben ik mezelf steeds blijven bijscholen. Ondertussen kan ik heel fier zeggen dat Pur'elle is uitgegroeid tot een volwaardig schoonheidssalon. Onze stokpaardjes zijn gelnagels, huidverbetering en make-up, maar je kan zeker ook bij ons terecht voor andere behandelingen zoals ontharingen en spray tanning.

Wij blijven ons steeds bijscholen en zorgen dat we mee zijn met alle nieuwe trends. Zo werken we nu voor de gelaatsverzorgingen met de professionele, ecologische en hypo-allergene producten van Oolaboo. Ecologische en hypo-allergene producten bevatten geen schadelijke stoffen, wat zeer belangrijk is voor mensen met een gevoelige huid, wat toch vaker en vaker voorkomt.

Sinds kort kan je Yael op dinsdag ook in het "Pur'elle-salon" terugvinden. Zij helpt dan om pareltjes van nagels te creëren, en neemt de pedicures voor zich.

Laat je onderdompelen in de wereld van Pur'elle, en kom de magie opsnuiven van alles roze, bloemig en meisjesachtig. Een wereld waarin elke vrouw graag eens vertoeft.

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.

PS: Krijg je niet onmiddellijk antwoord als je belt of mailt, dan heb ik mijn handen waarschijnlijk even vol met mijn meisjes, want naast nagelstyliste en schoonheidsspecialiste ben ik ook nog mama van twee kleine schatjes!

 

 

Vroonhof 31

3300 Tienen (Kumtich)

 

0494 58 65 50

info@purelle.be

Volg ons op Facebook en Instagram!

ADRES

Lien Hoobergs

Vroonhof 31

3300 TIENEN (Kumtich)

CONTACT

Tel: 0494 58 65 50

Email: info@purelle.be

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

OPENINGSUREN

Enkel op afspraak!

Woensdag en zondag gesloten

Copyright Lien Hoobergs