top of page
PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg

Welkom bij Pur’elle Huidinstituut!

Hallo, ik ben Lien! Ik ben gelukkig getrouwd met David, en samen hebben we 2 lieve dochtertjes, Lily en Leni, waar je me ongetwijfeld vaak over zal horen!

 

Mijn passie voor alles wat te maken heeft met schoonheid begon al op een vroege leeftijd. Ik ben altijd een ontzettende nagelbijter geweest, waardoor ik gelnagels ontdekte. Kort daarna besloot ik de opleiding voor gelnagels te volgen en startte al snel een klein salon voor mezelf.


Al gauw merkte ik dat mijn klanten op zoek waren naar meer behandelingen, zoals bijvoorbeeld het epileren van de wenkbrauwen. Om mijn aanbod uit te breiden en mijn klanten te kunnen helpen op meerdere vlakken ben ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen.


Bij Pur’elle Huidinstituut gaan we net een stapje verder met het verzorgen en verbeteren van jouw huid. Ik heb na mijn opleiding nog verschillende cursussen en opleidingen gevolgd om me nog verder te specialiseren in het verbeteren van jouw huid.


Begin 2021 heb ik tevens een opleiding gevolgd tot Skin Expert, waardoor ik jouw huid nog beter kan analyseren en je kan helpen met het verbeteren van je huid, zowel vanbinnen als vanbuiten! Ik mag mezelf daarom nu een echte Skin Expert noemen!


Als je bij Pur’elle langskomt zorg ik ervoor dat je volop kunt genieten van ieder moment! Ik vind het belangrijk dat jij je goed en welkom voelt bij mij en dat je met een verzorgde huid én een prettig gevoel de deur uit loopt! Ik ben pas tevreden als jij dat bent en neem daarom graag uitgebreid de tijd voor al mijn klanten! Mijn doel is om jouw huidproblemen aan te pakken op een ontspannende manier. 


Heb je vragen over mijn manier van werken of wil je meer weten over de behandelingen die ik uitvoer? Kijk dan onder het kopje Behandelingen of neem contact op! Ik sta je met alle liefde te woord!

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief.

Zie ik jou binnenkort bij Pur’elle Huidinstituut?

Liefs

Lien

PS: Krijg je niet onmiddellijk antwoord als je belt of mailt, dan heb ik mijn handen waarschijnlijk even vol met mijn meisjes, want naast schoonheidsspecialiste ben ik ook nog mama van twee prinsesjes!

NIC_5359.jpg

OVER LIEN

79118174_1216750215192589_14864846463875
bottom of page