Hallo, ik ben Lien!

Als klein meisje was ik al geboeid door schoonheid en alles wat erbij kwam kijken. Ik was als tiener een echte nagelbijter. Toen ik gelnagels ontdekte, duurde het niet lang voordat ik besliste dat ik me ook zou inschrijven voor deze opleiding. 

Ik begon met een klein nagelsalon en richtte me enkel op kunstnagels. Al snel kreeg ik de vraag van klanten om meer behandelingen aan te bieden. Ik volgde meer en meer opleidingen, en kon mezelf al snel een beauty professional noemen.

Ondertussen kan ik heel fier zeggen dat Pur'elle is uitgegroeid tot een volwaardig schoonheidssalon. Pur'elle Skin&Beauty staat voor huidverbeterende verzorgingen op maat, persoonlijke aandacht en ultieme verwennerij. 

 

In het salon word je ontvangen in een ontspannen en huiselijke sfeer. Wij streven ernaar jouw huidproblemen aan te pakken op een ontspannende manier. Je kan genieten van de meest exclusieve huidverbeterende behandelingen.

Ik volg steeds op regelmatige basis bijscholingen over de specialisaties en nieuwigheden binnen het vak, waardoor ik jou tot in detail de gepaste verzorging kan aanbevelen. Bij Pur'elle kan je steeds rekenen op oog voor detail en professioneel advies.

Onlangs volgde ik trouwens nog de opleiding Skin Expert, waardoor ik jouw huid nóg beter kan analyseren, en je meer gericht advies kan geven op maat. Ik leerde dieper naar de huid te kijken en het probleem van binnenin aan te pakken. 

Heb je vragen over onze aanpak of over onze behandelingen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Ik geef je met veel plezier meer uitleg.

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.

Tot snel

Lieve groetjes

Lien

PS: Krijg je niet onmiddellijk antwoord als je belt of mailt, dan heb ik mijn handen waarschijnlijk even vol met mijn meisjes, want naast schoonheidsspecialiste ben ik ook nog mama van twee prinsesjes!

NIC_5359.jpg
PURELLE_LOGO.png

OVER LIEN

79118174_1216750215192589_14864846463875