top of page
PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg
Image by Elena Joland

PUR' HUIDVERBETERING

Onze huidverbeterende behandelingen hebben als doel problemen op lange termijn aan te pakken, waardoor de verzorging van jouw huid helemaal geoptimaliseerd wordt.

Kies uit onze verschillende behandelingen. Heb je geen idee welke verzorging het beste is voor jouw huid, of hoe je jouw huidproblemen kan aanpakken? Kies dan eerst voor de Pur' Discovery behandeling. Zo kunnen we jouw huid eerst in de diepte analyseren. Daarna bekijken we samen welke behandeling jou het mooiste resultaat kan geven.

 

Graag persoonlijk meer info? Geef dan zeker een seintje op 0494 58 65 50. Ik help je graag verder .

PUR' HUIDVERBETERING
Pur' Peel 90'
vanaf 85
Fruitzuurpeeling of retinol peeling –  huidverbeterende en diepreinigende peeling voor een gladder, egaler en voller resultaat (incl voor- en nabespreking, epileren wenkbrauwen en bovenlip, hoofd- en gelaatsmassage, arm- en handmassage, luxe masker, gratis startset of zonnebescherming voor thuisgebruik)
Pur' Derma 60'
vanaf 85
Dermaplaning – zacht verwijderen van dode huidcellen en donsharen
Pur' Herbal 75'
110
Kruidenpeeling – natuurlijke kruiden zetten de huid aan tot vernieuwing en herstel (incl voor- en nabespreking, gelaatsmassage, arm- en handmassage, gratis mini serum en zonnecrème voor thuisgebruik)
Pur' Enzyme 90'
115
Intensieve huidherstellende behandeling met verstevigende en liftende werking – mini facelift met enzymemasker (incl voor- en nabespreking, handmassage, wasmassage, incl gratis serum en zonnecrème voor thuisgebruik)
Pur'Needling 60'
135
Microneedling of nanoneedling – Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd dmv microkanaaltjes. Via deze kanaaltjes wordt een huidverbeterende cocktail opgenomen.Voor een gladder, egaler en voller resultaat. Inclusief masker.  (incl gratis ampoulekuur voor thuisgebruik)
Pur'Needling 1 ZONE 
40
Microneedling of nanoneedling op 1 zone van het gelaat – Te boeken in combinatie met een andere behandeling.
GLOW BOOST
vanaf 125
Tijdens deze behandeling wordt het vuil en overtollige talg uit de huid verwijderd. Tegelijkertijd wordt een medische huidverbeterende cocktail ingebracht dmv de Jet-Stream. Er wordt specifiek gewerkt op de aangegeven huidproblemen. Inclusief masker. Ook ideaal voor acné-huiden.
SUPERBOOST
vanaf 170
FACELIFT ZONDER PRIKKEN OF SNIJDEN
We starten met het verwijderen van alle overtollige talg en dode huidcellen, dmv de Jet-Stream. Tegelijkertijd wordt een medische huidverbeterende cocktail ingebracht, die specifiek werkt op de aangegeven huidproblemen.
Daarna verstevigen en liften we de huid dmv elektrostimulatie. De spieren in het gelaat worden steviger en strakker en er wordt meer volume gecreëerd in het gelaat.
GLOWBOOST KUUR
500
5 behandelingen GlowBoost om de 2 tot 3 weken, inclusief gratis dagcrème voor thuisgebruik
Gelaatsmassage toevoegen aan de behandeling
25
SUPERBOOST KUUR
750
5 behandelingen Superboost om de 4 weken, inclusief startpakket producten voor thuisgebruik
Superboost andere zones:
Superboost hals
Superboost décolleté
Superboost handen
150
150
95
Frozen Field

Like what you see?

Book yourself fabulous.

bottom of page