HUIDSCAN

PURELLE_LOGO.png

It's time to meet your skin!

Tijdens een huidscan bekijken we jouw hele huidgeschiedenis. Door middel van het huidconsultatie-formulier vertel je mij jouw huidprobleem en bekijken we in de diepte welke oorzaken aan de basis liggen van dit probleem.

 

Vervolgens voeren we een huidanalyse uit met mijn huidanalysetoestel RS Lightskin. Dit toestel neemt 10 verschillende foto's, waardoor we verschillende mogelijke problemen grondig kunnen bekijken en analyseren. Op basis van deze resultaten formuleren we een advies om jouw huid weer helemaal in balans te brengen. De resultaten worden opgeslagen en vergeleken tijdens een volgende analyse. Zo kunnen we jouw vooruitgang steeds volgen. 

Het toestel analyseert:

- poriën

- vlekken

- rimpels

- talg/acné

- pigmentatie

- vocht/hydratatie

- huidtextuur

- gevoeligheid

- teint

- zonneschade (UV)

Je krijgt een huidprogramma mee naar huis, waarin je alle informatie kan terugvinden. In dit programma noteer ik voor jou welke producten de juiste zijn voor jouw huid en welke behandeling je kan helpen om het mooiste resultaat te krijgen. Je vindt in dit boekje ook tal van extra informatie terug over het gebruik van producten en dergelijke. De huidscan duurt ongeveer 30 minuten.

 

Indien je dit wenst koppelen we ineens een startverzorging aan de huidanalyse. Dat is onze "Discovery facial", want hier ontdek je helemaal wat jouw huid nodig heeft. Tijdens deze voedende, herstellende en beschermende behandeling wordt de huid grondig gereinigd, verzorgd en opgepept. Bij de volgende verzorging gaan we dieper in op de effectieve huidproblemen. De combinatie van de huidscan en deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten. 

 


 

Huidscan 30-45'
35
Boek de huidscan in combinatie met een gelaatsverzorging en betaal slechts 25 eur.
Huidscan met het huidanalysetoestel RS Lightskin en uitgebreide bespreking van de resultaten.
De huidscan is gratis bij aankoop van minimaal 100 eur aan producten.
Discovery facial 60'
60
Huidscan met het huidanalysetoestel RS Lightskin, bespreking van de resultaten en startbehandeling.
Frozen Field

Wil jij je huid grondig bekijken?

Maak dan hier jouw afspraak.