top of page

GLOW KUUR

PURELLE_LOGO_Kleur_XS.jpg
LienPurelle_Superboost-14.jpg

Maak jouw huid klaar voor de winter

Ken jij de Glow-kuur al ?

 

De Glow-kuur is een unieke combinatie van 3 verschillende behandelingen en is ideaal om jouw huid te herstellen na de zomer en je een stralende teint te bezorgen tegen de feestdagen.

 

Geef je huid de ultieme verzorging tijdens de nazomer. We herstellen de huid na de zomer met een diepe reiniging en peeling. Vervolgens pakken we lijntjes en rimpels aan, en gaan we jouw huid intens voeden met een microneedling of nanoneedling behandeling. Om jou helemaal te laten stralen tegen de feestdagen sluiten we de kuur af met een GLOWBOOST behandeling!

Het gaat om de volgende behandelingen:

  • Pur'Peel

  • Pur'Needling

  • Glowboost

 

De behandelingen worden ingepland met een interval van 3 tot 4 weken, zodat jij straalt bij de feestdagen. Bij deze behandeling krijg je een GRATIS dagcrème en ampoulekuur om het effect van jouw behandeling thuis te verlengen.

Prijs: 355 euro (ipv 450) + GRATIS dagcrème en ampoulekuur voor thuisgebruik

Boek jouw afspraken gemakkelijk zelf via de online agenda. Laat 4 weken tussen elke behandeling, zodat de derde en laatste behandeling een tweetal weken voor de feestdagen valt.

Behandeling 1: peeling

De Pur' Peel behandeling bestaat uit een zorgvuldige samenstelling van de juiste fruitzuurpeeling of retinol peeling, zodat we jouw huid weer helemaal kunnen laten heropleven. De werkzame stoffen in de behandeling pakken specifieke problemen doelgericht aan en zijn zelfs geschikt voor acné.

Wat is een fruitzuurpeeling?

Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings, waarbij een zure stof gebruikt wordt om beschadigde dode huidcellagen te verwijderen. Een fruitzuurpeeling heeft een keratolystische werking, wat betekent dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Een fruitzuurpeeling wordt ook wel een chemische peeling genoemd. Ondanks het woord chemisch zijn de peelings van Exuviance van natuurlijke afkomst.

 


Wat zijn fruitzuren?

Onder de naam fruitzuren vallen zowel AHA's, PHA's, als bionzuren. AHA staat voor Alpha Hydroxy Acid, dit zijn water-oplosbare zuren zoals glycolzuur, melkzuur en appelzuur. PHA staat voor Poly Hydroxy Acid, dit zijn de tweede generatie fruitzuren. Zij gaan de huid meer hydrateren dan de eerste generatie. Bionzuren behoren tot de derde generatie fruitzuren. Zij hebben het grootst hydraterende effect op de huid.

Hoe werkt een fruitzuurpeeling?

Een fruitzuurpeeling verweekt de kitsubstantie (lijm) tussen dode huidcellen in de hoornlaag. We noemen dit daarom een verwekende stof. Het verweken van deze kitsubstantie heeft als resultaat dat de dode huidcellen makkelijker en sneller loslaten. De “nieuwere” huid wordt zichtbaar en deze is veelal gladder, voller en meer effen van teint. Een fruitzuurpeeling stimuleert de huid tevens om nieuw collageen aan te maken.

Daarna wordt de peeling afgespoeld, waarna zeer milde producten moeten gebruikt worden.

De peeling zorgt voor een licht exfoliërend effect: de huid kan 2 tot 4 dagen na de peeling lichtjes vervellen. 

Behandeling 2: Pur'Needling

Heb jij last van een doffe of vlekkerige huid, fijne lijntjes en rimpels, een gedehydrateerde huid of stoor jij je juist aan die grove en onregelmatige structuur?

Dan is needling ideaal voor jouw huid. Microneedling en nanoneedling zijn ideale behandelingen bij littekens, huidveroudering en pigmentatie. Bovendien herstelt deze behandeling de natuurlijke vochtbalans van jouw huid, verkleint het grove poriën en verbetert het de elasticiteit van jouw huid, waardoor jouw huid een lifting effect krijgt.

Bij needling worden er op hoge snelheid minuscule naaldjes in de huid gestempeld. Deze creëren micro kanaaltjes in de bovenste huidlaag waardoor er groei- en helende factoren vrijkomen. Door dit natuurlijke herstelproces maakt jouw huid opnieuw collageen aan, wat leidt tot een stevigere, gelifte en stralende huid.

Behandeling 3: Glowboost

De GlowBoost behandeling verwijdert dode huidcellen en haalt het diepe, overtollige vuil en talg uit de poriën. Tegelijkertijd worden actieve bestanddelen (een hele reeks mineralen en vitaminen) via de poriën ingebracht in de huid. Deze actieve bestanddelen richten zich specifiek op jouw huidproblemen en komen terecht in de diepere lagen van jouw huid. Daar gaan ze de nieuwe huidcellen stimuleren. Een echte boost voor jouw huid dus!

“Let your skin glow”
Samen gaan we voor healthy, glowing skin!

Glow kuur
355 ipv 450
3 behandelingen gedurende 3 maanden (fruitzuurpeeling, needling, glowboost),
inclusief GRATIS dagcrème en ampoulekuur voor thuisgebruik
Afspraken maken?
Boek de 3 afspraken van de Glow kuur gemakkelijk zelf in via de online agenda. Laat 3 a 4 weken tussen elke behandeling, zodat je de laatste behandeling ongeveer 2 weken voor de feestdagen kan plannen. Natuurlijk mage je me ook altijd even opbellen of een mailtje sturen. 
Tel: 0494586550
Mail: info@purelle.be
Frozen Field

LET YOUR SKIN GLOW

Maak hier jouw afspraak.

bottom of page