PURELLE_LOGO.png

GELNAGELS

Image by Damir Spanic

Manicure

Mooie en verzorgde handen springen meteen in het oog. Geen tijd om je nagels zelf te verzorgen? Kom dan langs voor een manicure. Wij verzorgen je nagels, vijlen ze mooi in vorm, behandelen de nagelriemen, voeden en verzorgen je nagels en brengen een kleurtje aan, als jij dat wenst.

Gelnagels

Gelnagels zijn een mooi en stevig alternatief voor iedereen die een hekel heeft aan vaak nagels lakken, die zeer broze nagels heeft, die nagelbijter is, of iedereen die gewoonweg steeds mooie, verzorgde nagels wil.

Tijdens de eerste afspraak bekijken we samen wat jij juist verwacht van jouw gelnagels. We bespreken of ze langer gemaakt zullen worden of niet. Verlengingen gebeuren steeds met sjablonen en niet met tips, wat veel minder intensief en minder schadelijk is voor de nagel. We bekijken samen de vorm en de lengte. 

Daarna kan je kiezen uit tal van kleuren en designs. Er is zeker voor elk wat wils!

Je kan bij Pur'elle ook opteren voor gelnagels op de tenen. Zo heb je tot 6 tot 8 weken lang mooie en verzorgde teennagels.

UPDATE september 2020:

Wij kunnen spijtig genoeg geen nieuwe klanten aannemen. Afspraken voor gelnagels kunnen enkel gemaakt worden door reeds bestaande klanten. Onze excuses hiervoor. Vind je geen salon in de buurt? Dan mag je uiteraard altijd een berichtje sturen. Wij kunnen zeker wel iemand aanraden :)

Prijzen
Manicure
Gelnagels nieuwe set met verlenging
Gelnagels nieuwe set zonder verlenging
Gelnagels bijwerking
Gelnagels op de tenen
20
70
60
50
45
Nail art prijzen afhankelijk van het gekozen design