PURELLE_LOGO.png
 3D Pink Flower

GELAATSVERZORGINGEN

Voor onze relaxerende gelaatsverzorgingen maken wij gebruik van de biologische en huidverbeterende producten van Oolaboo en Exuviance. Beide merken staan voor huidverbetering. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen.

Door middel van de huidanalyse gaan we samen kijken welke de juiste producten en de geschikte behandeling zijn voor jouw huidconditie. Dit uiteraard om het meest optimale resultaat te bekomen.

Discovery facial

Ideaal als kennismakingsbehandeling!

"Discovery" zegt het al: de ideale ontdekkingsbehandeling. Eerst bekijken we jouw huid in de diepte met het huidanalysetoestel. Zo komen we snel te weten welke de probleemzones zijn. Vervolgens kan je genieten van een voedende, herstellende en beschermende behandeling.  De huid wordt grondig gereinigd, verzorgd en opgepept. De ideale "lunch-time" verzorging.

Duurtijd: ongeveer 60 minuten

Verzorging:

- huidanalyse met het huidanalysetoestel

- reiniging

- dieptereiniging
- combinatie masker en massage

- serum
- dagcrème

- huidadvies op maat

 

Deze snelle verzorging is de ideale kennismakingsbehandeling met het instituut en de producten. Tijdens deze intake bekijken we samen hoe we jouw problemen kunnen aanpakken, en stellen we een persoonlijk plan op.

Kopie van Kopie van Een titel toevoegen

Relax facial

Tijdens deze "Relax facial" ligt de nadruk niet alleen op huidverzorging en -verbetering, maar ook op relaxatie en ontspanning. Door middel van de huidanalyse gaan we samen kijken welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huidconditie, en wat jouw huid juist nodig heeft.

Heb je een gevoelige huid (eventueel met roodheid of rosacea) of eerder een vette huid met onzuiverheden? Wil je eerste rimpeltjes en fijne lijntjes aanpakken, of heb je een zeer droge huid? We passen de behandeling helemaal aan. We brengen jouw huid weer terug in balans.

Daarbovenop laten we jou volop genieten van jouw verzorging met een hoofdmassage, gelaatsmassage en arm- en handmassage. Indien gewenst kan een rugmassage, liftende oogbehandeling of liftende hals- en nekbehandeling tevens bijgeboekt worden. 

 

Duurtijd: ongeveer 75 minuten

Verzorging:

- korte huidanalyse en huidadvies op maat

- reiniging

- dieptereiniging en behandeling van onzuiverheden

- hoofd- en gelaatsmassage
- masker (met arm- en handmassage)

- serum
- dagcrème

Het epileren van de wenkbrauwen en de bovenlip is steeds inbegrepen.


 

117907469_3588553847822753_3322390633334

Extreme anti-aging facial

De naam zegt het zelf: extreme anti-aging. Deze verzorging staat voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit en een fantastisch anti-aging resultaat, mits het toepassen van de thuisverzorgingsadviezen. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat jouw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet!

Daarbovenop laten we jou volop genieten van jouw verzorging met een hoofdmassage, gelaatsmassage en arm- en handmassage. Een liftende oogverzorging en een hals- en nekverzorging wordt tevens toegepast. Nog meer ontspanning? Kies dan voor de Extreme+ anti-aging facial: alle leuke elementen van de Extreme anti-aging facial, aangevuld met een fruitzuurpeeling en een massage van de benen. Je krijgt tevens een anti-aging product mee naar huis!

Duurtijd: ongeveer 90 minuten

Verzorging:

- voorbespreking

- reiniging

- dieptereiniging en behandeling van onzuiverheden

- hoofd- en gelaatsmassage

- luxe anti-aging masker (met arm- en handmassage)

- liftende oogverzorging

- liftende hals- en nekverzorging

- serum
- dagcrème

- nabespreking en huidadvies op maat

 

Het epileren van de wenkbrauwen en de bovenlip is steeds inbegrepen.

Kopie van Kopie van Kopie van Een titel

Mommy-to-be facial

Speciaal voor alle mama's-in-wording ontwikkelde ik mijn Mommy-to-be facial. Omdat jouw allerbelangrijkste taak nu is om te zorgen voor jezelf, want zo zorg je ook voor jouw baby.

Neem de tijd om tot rust te komen en om jezelf te ontspannen. Zo kan jouw lichaam rustig werken aan het ontwikkelen van dat kleine mensje.

Deze zwangerschapsverzorging is een verzorging

met aandacht voor mama én baby, op basis van zeer natuurlijke ingrediënten.

Wat houdt dat nu juist in?

  • Verwelkoming

  • Relaxerende en verzorgende gelaatsverzorging met aangepaste, ecologische, hypo-allergene en professionele producten

  • Buikverzorging

  • Epileren wenkbrauwen en bovenlip

  • Hoofd- en gelaatsmassage

  • Arm- en handmassage

  • Startset met producten voor thuisgebruik

  • Huidadvies op maat tijdens de zwangerschap

  • Cadeautje

 

Deze verzorging duurt ongeveer 90 minuten.

Na deze heerlijke me-time voel je je weer heel wat frisser en blaak je weer van energie!


 

Kopie van Kopie van Kopie van Een titel
Prijzen
Discovery facial 60'
60
Huidanalyse met de RS Lightskin, bespreking van de resultaten en startbehandeling (korte en effectieve behandeling - voedend, verzorgend en herstellend)
Ideaal als kennismakingbehandeling!
Relax facial 75'
79
Mommy-to-be facial 90'
125
Zwangerschapsverzorging – relaxatie en verzorging (incl epileren wenkbrauwen en bovenlip, buikverzorging, hoofd- en gelaatsmassage, arm- en handmassage, startset voor thuisgebruik en cadeautje)
verzorging en relaxatie (incl epileren wenkbrauwen en bovenlip, hoofd- en gelaatsmassage, arm- en handmassage)
Extreme anti-aging facial 90'
Anti-aging verzorging (incl voor- en nabespreking, epileren wenkbrauwen en bovenlip, hoofd- en gelaatsmassage, arm- en handmassage, liftende oogverzorging, liftende hals- en nekverzorging)
Extreme+ anti-aging facial 120'
99
Mogelijke extra's te boeken bij een gelaatsverzorging:
Huidanalyse 20'
Relax rugmassage 20'
Liftende oogverzorging 15'
Liftende hals- en nekverzorging 15'
25
30
15
15
199
Anti-aging verzorging (incl voor- en nabespreking, epileren wenkbrauwen en bovenlip, fruitzuurpeeling, hoofd- en gelaatsmassage, arm- en handmassage, beenmassage, liftende oogverzorging, liftende hals- en nekverzorging, anti-aging product voor thuisgebruik)
White Grass

Maak een afspraak

Geen idee wat jij juist nodig hebt?
Kies dan voor een huidscan of voor de discovery facial.