top of page
DSCF1044.jpg
PURELLE_LOGO_Kleur.jpg
No nonsense
& eerlijk advies
DSCF1415.jpg
Huidverbeteringsinstituut Pur'elle in Tienen

Pur'elle Huidinstituut staat voor huidverbeterende verzorgingen op maat, persoonlijke aandacht en ultieme verwennerij.  

Mijn doel is om jou er even stralend te laten uitzien als jij je vanbinnen voelt, zodat de buitenkant en de binnenkant in lijn zijn met elkaar. Want als jij weet dat je er goed uitziet, dan voel je je automatisch beter, en dan straal je dat ook uit.

 

We bespreken samen jouw huidproblemen en bekijken welke de juiste behandeling is voor jou. Indien mogelijk proberen we deze toe te passen op een ontspannende manier. Bij Pur'elle moet je niets; je kiest zelf hoe ver je wil gaan en in welke mate je start met zorgen voor jezelf.

Want de eerste stap om te zorgen voor jezelf, die zet je zelf!

103131458_3936326069775407_7602495931289733601_n.jpg

Een mooie huid en meer zelfvertrouwen, er even goed uitzien als je je voelt, dat is waar ik jou mee help!

Door mijn kennis als huidexpert raad ik jou de juiste huidverbeterende behandeling aan en geef ik je onafhankelijk advies.

Bij Pur’elle Huidinstituut gaan we net een stapje verder met het verzorgen en verbeteren van jouw huid. Ik heb na mijn opleiding nog verschillende cursussen en opleidingen gevolgd om me verder te specialiseren in het verbeteren van jouw huid.


Begin 2021 heb ik tevens een opleiding gevolgd tot Skin Expert, waardoor ik jouw huid nog beter kan analyseren en je kan helpen met het verbeteren van je huid, zowel vanbinnen als vanbuiten! Ik mag mezelf daarom nu een echte Skin Expert noemen!


Als je bij Pur’elle langskomt zorg ik ervoor dat je volop kunt genieten van ieder moment! Ik vind het belangrijk dat jij je goed en welkom voelt bij mij en dat je met een verzorgde huid én een prettig gevoel de deur uit loopt! Ik ben pas tevreden als jij dat bent en neem daarom graag uitgebreid de tijd voor al mijn klanten! Mijn doel is om jouw huidproblemen aan te pakken op een ontspannende manier. 

DSCF1422.jpg
Shop onze beauty essentials

Volg ons op Facebook en Instagram

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Frozen Field

Like what you see?

Book yourself fabulous.

bottom of page